Blogger news

Blogger templates

3/22/2015

ΕΥΚΟΛΑ 3-0 ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ



 Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 3-0 της Κέρκυρας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή έως και το τέλος. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσόρι Ντομίνγκες που εκτέλεσε από τα αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει. Ο Ολυμπιακός πίεζε και για δεύτερο γκολ και το  πέτυχε στο 26’. Ο Ντομίνγκες εκτέλεσε το  κόρνερ με τον Σιόβα να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη, με τον Μποτία να παίρνει το ριμπάουντ και με πλασέ να διαμορφώνει το 2-0. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό αλλά ο Λεάλ κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ από το διαιτητή.

Το  δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους Πειραιώτες που πέτυχαν και τρίτο γκολ. Στο 48’ ο Ντομίνγκες εκτέλεσε το  κόρνερ με τον Χάρα να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη για τρίτη φορά. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να προσπαθεί για να πετύχει κι άλλα τέρματα με την Κέρκυρα να φτάνει στα καρέ του Ρομπέρτο αλλά να μην τον ανησυχεί τόσο. Οι καλύτερες φάσεις της Κέρκυρας ήταν στο 85' όταν ο Ισπανός γκολκίπερ πρόλαβε τον Καϊκούτ πριν κάνει την προβολή και στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 91' όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά από σουτ του Γκόμες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Μποτία (46’ Αφελάι), Σιόβας, Ελαμπντλαουί, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Εντινγκά, Φορτούνης, Ντομίνγκες (62’ Μπενίτες), Ντοσεβί (55’ Μήτρογλου), Χάρα

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μανωλάς, Βενέτης, Σιόντης, Γκόμες, Κρητικός, Καρντόσο (78' Μέντες), Λεάλ (71’ Κάϊκουτ), Κοντός, Φάμπιο (46’ Γεωργακόπουλος), Μαρκόβσκι

*Ο Ολυμπιακός με τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο έφτασε τα 2.200 στην Α' Εθνική.
*Πριν την σέντρα της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» τίμησαν την χθεσινή ημέρα κατά του ρατσισμού με ένα πανό που έγραφε: «Όχι στην ενδοσχολική βία και όχι στον ρατσισμό». Το  μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι: «Όχι στην ενδοσχολική βία, όχι στον ρατσισμό και όχι στην παρενόχληση σε σχολεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου