Blogger news

Blogger templates

3/22/2015

ΩΡΑ ΓΙΑ "EL CLASICO"


Έφτασε η στιγμή δύο από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ποδοσφαίρου να κοντραριστούν με φόντο την πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ακονίζουν τα ξίφη τους και ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα απόψε το  βράδυ (22.00) στο «Καμπ Νου» με στόχο να γίνουν αφεντικά στη βαθμολογία.

Οι «μπλαουγκράνα» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα δώρα της Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον απέχουν μόλις ένα βαθμό από την κορυφή. Θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν με τέσσερις βαθμούς, τους βολεύει και η ισοπαλία αφού μετά όλα θα είναι στο χέρι τους. Ο Λουίς Ενρίκε πιθανότατα θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Μπράβο, με την άμυνα να αποτελείται από τους Πικέ, Άλβες, Ματιέ και Άλμπα. Ο Μασεράνο, ο Ράκιτιτς και ο Ινιέστα θα αποτελούν τη μεσαία γραμμή των Καταλανών ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τερ Στέγκεν, Μπάρτρα, Αντριάνο, Τσάβι, Μπούσκετς, Πέδρο και Ραφίνα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Κάρλο Αντσελότι θα παρατάξει την ομάδα του με τον Ίκερ Κασίγιας στο τέρμα. Η άμυνα θα αποτελείται από τους Πέπε, Ράμος, Καρβαχάλ και Μαρσέλο. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Τόνι Κρόος, Μόντριτς και Ίσκο ενώ η αιχμή του δόρατος θα αποτελείται από τους Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νάβας, Πατσέκο, Βαράν, Αρμπελόα, Νάτσο, Ιγιαραμέντι, Λούκας Σίλβα, Χεσέ και Τσιτσαρίτο. Η «Βασίλισσα» θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μπορέσει να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και να αποκτήσει μια απόσταση από τη μισητή της αντίπαλο.

Σίγουρα η ομαδική συνεργασία θα φέρει το  επιθυμητό αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τα αστέρια που υπάρχουν σε αυτές. Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζονται για την απόλυτη μάχη με στόχο τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος αλλά και του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Ελάτε να δούμε μερικά από τα κατορθώματα τους: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου