Blogger news

Blogger templates

3/22/2015

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ


Σημαντικό τρίποντο παραμονής πήρε η Βέροια κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπεν σκοτώνοντας και τις όποιες ελπίδες είχε το  τριφύλλι για τίτλο.

Η Βέροια ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια πήρε τη νίκη. Οι πράσινοι ξύπνησαν στο τελευταίο 10λεπτο αλλά ήταν πλέον αργά.
Η Βέροια ήταν καλύτερη στο γήπεδο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτανε συχνά στην εστία του Στιλ. Στο 36’ έπειτα από λάθος του Τριανταφυλλόπουλου ο Μπεν με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αντιδράσει, μάλλον δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Η εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε και πολύ στο δεύτερο μέρος με την Βέροια να είναι και πάλι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και να απειλεί την εστία του Στιλ κυρίως με τον Μπεν. Οι πράσινοι ξύπνησαν στο τελευταίο 10λεπτο και θα μπορούσαν να έχουν κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας αλλά το κάθετο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη είπε όχι στην προσπάθεια του Πέτριτς.
                                                                                                          
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Βέροια (Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Όστοιτς, Μαραγκός, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Μπαργκάν (45' Νουμίτρου), Μπεν, Γεωργιάδης (64' Τάτος), Κάμπορα (76' Νέτο).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (46' Λαγός), Νίνης (58' Ατζαγκούν), Πράνιτς, Μαυρίας, Καρέλης (69' Κλωναρίδης), Πέτριτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου