Blogger news

Blogger templates

1/06/2017

Με ηγέτη τον Παπαπέτρου υποχρέωσε το «τριφύλλι» σε ήττα



Με τον Γιάννη Παπαπέτρου να εκτελεί τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακό πήρε μια μεγάλη νίκη με 77-69 επί των «πρασίνων» στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο παρκέ κάνοντας πολλά λάθη και μη έχοντας καλές επιθετικές προσπάθειες. Ο Ολυμπιακός άρχισε να χτίζει μια διαφορά κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +6 (17-11). 

Η δεύτερη περίοδος ήταν εντελώς διαφορετικοί. Τζέιμς και Ρίβερς πήραν από το χεράκι τον Παναθηναϊκό και εκμεταλλευόμενοι την κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού κάλυψαν τη διαφορά και έστειλαν τον Παναθηναϊκό στα αποδυτήρια στο -1. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από την μέτρια άμυνα έκαναν λανθασμένες επιλογές και στη επίθεση.

Στην τρίτη περίοδο ο Ρίβερς έβαλε τους «πράσινους» μπροστά. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κατάφερε να μπλοκάρει επιθετικά τον Ολυμπιακό που αδυνατούσε να βάλει τη μπάλα στο καλάθι παίζοντας. Το «τριφύλλι» έχασε τη συγκέντρωση του στο τελευταίο λεπτό της περιόδου και εκεί ο Ολυμπιακός με δύο τρίποντα των Παπαπέτρου και Γκριν στον αιφνιδιασμό έγειρε το μομέντουμ του αγώνα υπέρ του. 

Η τέταρτη περίοδος βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται στο σκορ και μάλιστα να φτάνει τη διαφορά ακόμη και σε διψήφιο αριθμό πόντων (+11)αλλά την ομάδα του Πασκουάλ να προσπαθεί μέχρι τέλους για την ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να επιστρέψει εκ νέου στο παιχνίδι αφού όταν μείωνε τη διαφορά ο Παπαπέτρου έδινε το φιλί της ζωής στους «ερυθρόλευκους» που πανηγύρισαν άλλη μαι νίκη στην έδρα τους.

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 38-37, 55-50, 77-69

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου