Blogger news

Blogger templates

3/08/2016

ΦΩΝΕΣ , ΚΑΒΓΑΔΕΣ... ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τη σύσταση επιτροπής με εκπροσώπους των 4 μεγάλων και άλλων δυο αποφάσισε η άτυπη συνέλευση των ιδιοκτητών των ομάδων της Σούπερ Λιγκ με αρμοδιότητα τη συζήτηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τη διαιτησία και την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Απόντες Μαρινάκης και Αλαφούζος.

Μετά από δυο περίπου ώρες, πολλές εντάσεις και καβγάδες ανάμεσα στους εκπροσώπους των μεγάλων η συνέλευση των ιδιοκτητών των ομάδων της Σούπερ Λιγκ έλαβε τέλος. Συστάθηκε μια επιτροπή 6 μελών, των 4 μεγάλων  και άλλων δύο εκπροσώπων από τους μικρούς, με αρμοδιότητες  τη συζήτηση όχι μόνο με την ΕΠΟ για θέματα που θα ισχύσουν στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου αλλά και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, για τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου και κυρίως τη διαιτησία με στόχο την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η επιτροπή θα αποτελείται από τους Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη, Μελισσανίδη, Μποροβήλο και Σπανό.

Ενδιαφέρον προκάλεσε και η πρόταση του προέδρου του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, για την παραίτηση του Μποροβήλου από την θέση της προεδρίας της Σούπερ Λιγκ επειδή είναι υπόδικος. Μια πρόταση που στήριξαν οι Σαββίδης και Παπαθανασάκης.

Οι εκπρόσωποι των μεγάλων λίγο έλειψε να τα κάνουν γυαλιά καρφιά στην αίθουσα με τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη να επιτίθονται φραστικά στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού (Θεοδωρίδης, Καραπαπάς, Γιαννίκος) τονίζοντας ότι δεν έχουν κανένα λόγο να παρευρίσκονται στην αίθουσα γιατί είναι «υπάλληλοι» και όχι ιδιοκτήτες.  



Ίσως ήταν καλύτερα που δεν παρευρέθηκαν οι Μαρινάκης και Αλαφούζος... τα αίματα τότε θα άναβαν περισσότερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου