Blogger news

Blogger templates

3/20/2016

ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΕΡΝΑΝΙ


Με δύο γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη να βγάζει με εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα τον Ερνάνι που πλάσαρε γράφοντας το 1-0. Ο Αστέρας φαινόταν να έχει πρόβλημα και ο Χάβος με μια εσωτερική αλλαγή διόρθωσε τα πράγματα και έκανε την ομάδα του πιο απειλητική. Ισορροπημένο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να έχει κατεβάσει ταχύτητα και να αφήνει κενούς χώρους και ο Αστέρας να τους εκμεταλλεύεται. Στο 23΄ο Μάσα εκτέλεσε το φάουλ αλλά η κεφαλιά του Ζησόπουλου δεν βρήκε στόχο. Στο 43΄η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Μάσα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι με το κεφάλι, εκείνη να χτυπά στην πλάτη του Καπίνου και τον Ελαμπντλαουί να τη διώχνει σε κόρνερ.

Ιδανικά ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους με τον Κασάμι να δίνει στον Ερνάνι και εκείνος να δίνει αέρα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό. Ο Αστέρας Τρίπολης πίεσε και προσπάθησε να μειώσει το σκορ αλλά βρήκε μπροστά του τον Καπίνο. Καλή εμφάνιση για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που έληξε άδοξα λόγω τραυματισμού του. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές προς το τέλος αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ. Ο Αστέρας μείωσε στο 90΄με τον Δημούτσο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Θεοδωρόπουλος, Λουί, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (46΄Τσάβες), Δημούτσος,Χαμντανί,Μπερτόλιο, Φερνάντες (62΄Στανισλάβλιεβιτς) , Μάσα (85΄Ιωαννίδης)

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο (λ.τ. 73΄Ρομπέρτο), Ελαμπντλαουί, Σιόβας, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης (63’ Ντομίνγκεζ), Πάρντο (63’ Ντουρμάζ), Ερνάνι, Ιντέγιε,Κασάμι

Κίτρινες:31΄Ιγκλέσιας, 83΄Θεοδωρόπουλος, 93΄Τσάβες / 22’  Ελαμπντλαουί

Κόκκινες: - 

Διαιτητής: Κοκουλάκης Μιχάλης


Γήπεδο : «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου