Blogger news

Blogger templates

3/19/2016

ΤΕΣΣΑΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ


Ο Παναθηναϊκός σκόρπισε τον Ηρακλή  στους τέσσερις ανέμους χάρη σε Μπεργκ και Μολέδο, η Ξάνθη αν και προηγήθηκε πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με την ψυχή στο στόμα ενώ ο Πλατανιάς ανέβηκε στην 6η θέση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-2


Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουσέρο η Ξάνθη, η οποία προηγήθηκε, κατάφερε να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας από τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Τα ηνία της αναμέτρησης είχε εξαρχής η Ξάνθη απειλώντας την εστία των φιλοξενούμενων ουκ ολίγες φορές. Στο 17΄μετά από κόρνερ ο Καρυπίδης πετάχτηκε και με προβολή έγραψε το 1-0. Νιέτο και καπετάνος δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα της Ξάνθης και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους μπροστά. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε άσχημα για τον Λεβαδειακό που έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ουόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι παίχτες του Μάντζιου δεν το έβαλαν κάτω και με δύο γκολ σε τρία λεπτά πήραν το προβάδισμα. Στο 63΄ο Μπεν και στο 65΄ο Μάντζιος έκαναν την ανατροπή. Η Ξάνθη βγήκε μπροστά και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και το κατάφερε από την άσπρη βούλα. Στο 82΄ο Βερέμκο ανέτρεψε τον Τριάδη με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και τον Λουσέρο να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να χαρίζει στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Γούτας, Μπέρτος (79΄Παπαστεργιανός), Λουσέρο, Νιέτο, Φλίσκας (71΄Σκούρτης), Ορφανίδης (76΄Τριάδης), Σολτάνι, Καπετάνος

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Τσουρίκοφ (36΄Μανωλάς), Τριποτσέρης (57΄Μεντί), Ουόν, Μαχαμάτ, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Ατζαγκούν, Γιακουμάκης, Μπεν (86΄Στάθης), Μάντζιος


ΒΕΡΟΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1


Με γκολ του Μενδρινού ο Πλατανιάς πέρασε από την έδρα της Βέροιας επικρατώντας με 1-0 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και έφτασε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Πλατανιάς που έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του. Στο 15ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Στανισάβλιεβιτς να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά, τον Ανγκούλο να βρίσκει  ελάχιστα τη μπάλα και εκείνη να καταλήγει στο Μενδρινό που την έσπρωξε στα δίχτυα. Ο Πλατανιάς πίεσε και για δεύτερο τέρμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πλατανιά να έχει και πάλι τα ηνία και την Βέροια να δείχνει ότι δε μπορεί. Στο 57΄ο Λόπεθ κράτησε ζωντανή τη Βέροια πραγματοποιώντας μια εξαιρετική επέμβαση στο τετ α τετ με τον Ανγκούλο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά η προσπάθεια τους δεν απέδωσε καρπούς και ο Πλατανιάς έφυγε με το διπλό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Βέροια: Λόπεθ, Όστοιτς, Γιαννούλης, Μαραγκός, Σιόντης (46΄Αμπντούν), Άρτσε, Μαλόν (68΄Νέτο), Μαγιέφσκι (69΄Ναζλίδης), Καϊκούτ, Γιουσούφ, Ανάκογλου

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Αποστολόπουλοςμ Βάντερσον, Μπανανά, Σελίν, Μενδρινός (90΄Μιλούνοβιτς), Μουνάφο (92΄Γουνδουλάκης), Γκνιάτιτς, Ανγκούλο, Στανισάβλιεβιτς, Ράμος (60΄Βαλεριάνος)


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 4-0


Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε ο Παναθηναϊκός τον Ηρακλή στο «Απόστολος Νικολαϊδης» αφήνοντας πίσω του την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και χαρίζοντας χαμόγελα στους φιλάθλους του.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Μπεργκ να χάνει το πέναλτι αλλά να βρίσκει δίχτυα αμέσως μετά. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει τον Ηρακλή και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 27΄με κεφαλιά του Μολέδο έπειτα από σέντρα του Εβαντζελίστα. Ο Ηρακλής έχασε μια καλή ευκαιρία στο 36΄με τον Μοντέιρο να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Ηρακλής ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο ρυθμός του παιχνιδιού να είναι πολύ γρήγορος και να δημιουργούνται φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Παναθηναϊκός και Ηρακλής απειλούσαν την αντίπαλη εστία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 68΄ο Μπεργ δεν σταμάτησε τη φάση συνέχισε, πέρασε τον Ζιαμπάρη και έκανε το 3-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λέτο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μολέδο έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον. Στο 83΄ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να διευρύνει κι άλλο το σκορ με τον Λέτο να εκτελεί το κόρνερ, τον Αμπέντ να σουτάρει, τη μπάλα να περνά από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και τον Μολέδο να μην μπορεί να τη στείλει στα δίχτυα αφού ο Μπουκουβάλας φρόντισε να τη διώξει πάνω στη γραμμή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Λουντ, Βιγιαφάνες (81΄Μπουμάλ), Νάνο, Μέστο, Μολέδο, Εβαντζελίστα (65΄Αμπέντ), Λέτο, Ζέκα, Μπεργκ (74΄Μαμούτε)

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (81΄Ζαμπάζης), Καρασαλίδης, Λεοζίνιο, Βέλλιος, Ζιαμπάρης, Μοντέιρο, Κυριακίδης, Ιντζόγλου (71΄Στάμου), Τσιλιανίδης (46΄Μπουλούτ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου