Blogger news

Blogger templates

3/13/2016

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ


Κόκκινο βάφτηκε το ντέρμπι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει δύο γκολ στα τελευταία 5 λεπτά και να επικρατεί με 3-1 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό που μόλις στο 3ο λεπτό πήρε το προβάδισμα. Στην αντεπίθεση ο Λέτο πάσαρε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού τον Μπεργκ με τον Σουηδό να νικά Σαλίνο και Ρομπέρτο και να γράφει το 0-1. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο α΄ημίχρονο, κερδίζοντας τη μάχη του κέντρου, κλείνοντας καλά τους χώρους και εγκλωβίζοντας τον Ολυμπιακό. Μάλιστα η ομάδα  του Στραματσόνι λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 28΄αλλά ο Ρομπέρτο απέκρουσε εξαιρετικά το τετ α τετ του Ταυλαρίδη. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν το τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου και στο 38΄έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Φορτούνης βρήκε τον Καμπιάσο που με ένα σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Ο Ολυμπιακός πίεσε και για δεύτερο γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος με τον Παναθηναϊκό να φυλάει τα νώτα του και να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Πιο αργός ο ρυθμός του β΄ημιχρόνου σε σύγκριση με το α΄ με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο και την κατοχή. Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν στο 56΄με τον Τσόρι να αφήνει για τον Φουστέρ αλλά η μπάλα στο σουτ του τελευταίου να περνά άουτ. Στο 68΄ο Μαζουακού έκανε μια εξαιρετική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους αλλά το σουτ του πήγε άουτ. Στο 73΄ο Στιλ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Φορτούνη. Στο 77΄ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλέψει το παιχνίδι με την άμυνα του να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, τον Ρομπέρτο να βγαίνει λανθασμένα και τον Μαμούτε να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Στο 87΄ο Ολυμπιακός έκανε την πλήρη ανατροπή με τον Φορτούνη να εκτελεί το φάουλ και τον Ντα Κόστα με κεφαλιά να κάνει το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Ιντέγιε έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το 3-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Σαλίνο, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο (80’ Πουλίδο), Ντομίνγκες (62’ Πάρντο), Φορτούνης, Φουστέρ(80΄Ερνάνι), Ιντέγιε

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης,  Μολέδο, Πράνιτς, Βιγιαφάνες (71΄Εσιέν), Αμπέντ, Λέτο (74΄Μαμούτε), Ζέκα, Κουτρουμπής, Μπεργκ

Κίτρινες: 30΄Σαλίνο, 39΄Μιλιβόγιεβιτς, 90’ Ιντέγιε / 11΄Πράνιτς


Διαιτητής: Κύζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου