Blogger news

Blogger templates

3/10/2016

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ


Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε στην Γερμανία χαρίζοντας τη νίκη στη Μπάμπεργκ με 72-71 και οι ελπίδες για πρόκριση κάνουν φτερά.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά η χαλάρωση έδωσε ελπίδες στην Μπάμπεργκ που κυνήγησε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση είναι πλέον μηδαμινές.

Οι παίχτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπήκαν δυνατά στο παρκέ και κυριάρχησαν στην πρώτη περίοδο με τους Πρίντεζη και Σπανούλη να φορτώνουν το αντίπαλο καλάθι με πόντους. Οι Γερμανοί  βρήκαν πόντους έξω από τη γραμμή των 6,75μ και ισορρόπησαν την κατάσταση και μάλιστα πήγαν στα αποδυτήρια με ένα πόντο διαφορά.

Ο Ολυμπιακός έσφιξε την άμυνα του και έτρεξε στον αιφνιδιασμό με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 43-53 αλλά οι Γερμανοί βρήκαν εκ νέου πόντους πίσω από τη γραμμή τν 6.75μ και έμεναν κοντά στο σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προβάδισμα 5-6 πόντων αλλά φλυαρούσαν στην επίθεση και δεν κλείδωναν το ροζ φύλλο με αποτέλεσμα ο Στρένιεκς με τρίποντο στα 4’’ να κάνει το 72-71.


Τα δεκάλεπτα: 19-21,38-37, 51-56, 72-71

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου