Blogger news

Blogger templates

2/28/2016

ΦΟΥΣΤΕΡ...ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Νταβίντ Φουστέρ ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Βέροιας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στέφθηκε από το Φλεβάρη και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδος.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν τη Βέροια και προσπαθούσαν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους. Μόλις στο 2’ ο Κασάμι έπιασε τη κεφαλιά αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε. Στο 6΄ο Φουστέρ έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 10΄ο Καντιμοίρης μπλόκαρε το σουτ του Τσόρι. Η Βέροια άρχισε να ανεβαίνει και προσπάθησε να απειλήσει. Στο 16΄ο Ανάκογλου έκανε τη σέντρα προς την περιοχή αλλά κανένας συμπαίχτης του δε βρέθηκε σε σωστή θέση. Στο 19΄ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Τσόρι να εκτελεί το φάουλ, την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στο Φουστέρ που δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι δύο ομάδες είχαν κι άλλες ευκαιρίες αλλά το 1-0 παρέμεινε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Ρομπέρτο. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να έχει τα ηνία της αναμέτρησης και να δημιουργεί φάσεις μπροστά από τη εστία του Καντιμοίρη. Στο 65΄ο Σαλίνο σέντραρε με τον Φουστέρ να πιάνει το σουτ στην κίνηση και να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Οι παίχτες του Μάρκο Σίλβα συνέχισαν να πιέζουν αλλά είτε η μπάλα κατέληγε άουτ είτε ο Καντιμοίρης μπλόκαρε. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 83΄όταν μετά από σουτ του Φουστέρ η μπάλα κόντραρε και ο Πουλίδο την έστειλε στα δίχτυα από κοντά. Μια ακόμη για το Ολυμπιακό που στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδος για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα από το Φλεβάρη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Βούρος, Ντα Κόστα, Τσιμίκας, Κασάμι, Ζντιέλαρ (46΄Μπουχαλάκης), Ντομίνγκεζ (65΄Φορτούνης), Κολοβός (65΄Ερνάνι), Φουστέρ, Πουλίδο

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Νέτο, Πούγγουρας, Μαλόν, Μπράβο, Ανάκογλου (84΄Μεληκιώτης), Γιουσούφ, Ναζλίδης (71΄Καϊκούτ), Μαγιέφσκι (59΄Γεωργιάδης), Άρτσε, Σιόντης

Κίτρινες: 21΄Ζντιέλαρ / 81΄Σιόντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου