Blogger news

Blogger templates

2/04/2016

ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Με γκολ του Μάνταλου η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα και από τη Θεσσαλονίκη επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το 4-1 του πρώτου παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έδινε πολλές πιθανότητες στον Ηρακλή. Ο «Γηραιός» είχε την υπεροχή και έψαξε για ένα γρήγορο γκολ, που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά η ΑΕΚ είχε κλείσει πολύ καλά τους χώρους και δεν του το επέτρεψε. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Μάνταλο και Τζεμπούρ αλλά η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Ηρακλή με το σουτ του Τσιλιανίδη να περνά ελάχιστα άουτ. Δυο τραυματισμοί με τον Σοϊλέδη να αποχωρεί μόλις στο 1ο λεπτό και τον Χουάντερσον να τον ακολουθεί στο 14ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Ένωση που στο 50ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με όμορφο πλασέ του Μάνταλου. Ο Ηρακλής προσπάθησε να βρει δίχτυα με σουτ των Πουρτουλίδη, Βέλλιου και Ιντζόγλου αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ηρακλής: Χουάντερσον (15' Περνίς), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (68' Πασάς), Μπουλούτ (77' Λουκίνας), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Βέλλιος.

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (3' Γκάλο), Σιμόες, Σουκουλίνι (67' Κορδέρο), Μάνταλος, Πλατέλλας (67' Πέκχαρτ), Μπουονανότε, Τζεμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου