Blogger news

Blogger templates

1/17/2016

ΓΚΕΛΑΡΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ - ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με την τύχη στο πλευρό του ο Πανιώνιος πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στη «Λεωφόρο» μένοντας στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Διούδη. Ο Πανιώνιος είχε κλείσει πολύ καλά τους χώρους και εμπόδιζε την ανάπτυξη των «πρασίνων» τόσο από τα πλάγια όσο και από το κέντρο. Τα σουτ του Εσιέν στο 21’ ήταν η καλύτερη φάση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα και βρήκε χώρους να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων αλλά αδυνατούσε να πατήσει περιοχή. Απειλούσε την εστία του Διούδη με σουτ και δεν είχε αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος κατάφερε να περιορίσει το «τριφύλλι» και μάλιστα έχασε μια καλή ευκαιρία στο 77’ με τον Μασούρα να πάρει το προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε λύσεις απέναντι στον πολύ καλά στημένο Πανιώνιο και ακόμη όταν βρήκε κάποιον κενό χώρο βρήκε απέναντι του τον Διούδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Εσιέν (86' Λουντ), Ζέκα, Αμπέντ (77' Πέτριτς), Μπουμάλ, Κλωναρίδης (62' Καλτσάς), Μπεργκ

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καραμάνος, Μπακασέτας (89' Αργυρόπουλος), Μασούρας (81' Βιγιάλμπα), Ανσαριφάρντ (67' Καθάριος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου