Blogger news

Blogger templates

1/03/2016

ΤΕΣΣΑΡΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ - ΧΑΤ ΤΡΙΚ Ο ΒΕΛΛΙΟΣ - ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Ξεκίνημα γεμάτο γκολ έκαναν οι Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννενα και Ηρακλή και σήμερα τη σκυτάλη παίρνουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μετά από τέσσερις ήττες ο Αστέρας επέστρεψε δυναμικά μετά τις γιορτές σκορπίζοντας τον Πανθρακικό με 4-0  στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρά ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα μετά και τη νέα επικράτηση του με 2-0 επί της μαχητικής Βέροιας στους «Ζωσιμάδες» στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Super League.

Με χατ τρικ του Βέλλιου ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ Καλλονής στο «Καυτανζόγλειο» για την 16η αγωνιστική της Super League.

Σήμερα, ο «Πρωταθλητής Χειμώνα» Ολυμπιακός ξεκινά δύσκολα τη νέα χρονιά με εκτός έδρας δοκιμασία στην έδρα του Πανιωνίου (19.30). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και το σίγουρο είναι ότι οι παίχτες του Μάρκο Σίλβα πρέπει να ιδρώσουν για να παραμείνει το απόλυτο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα φιλοξενηθεί στα Πηγάδια από την Ξάνθη που μόνο εύκολο εμπόδιο δεν είναι (17.15), η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να κοντραριστεί με τον Πλατανιά (15.00) ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης» τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα στις 19.30.

Αναλυτικά:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 4-0


Μετά από τέσσερις ήττες ο Αστέρας επέστρεψε δυναμικά μετά τις γιορτές σκορπίζοντας τον Πανθρακικό με 4-0  στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αποφασισμένος μπήκε ο Αστέρας Τρίπολης στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του. Οι Αρκάδες είχαν τα ηνία της αναμέτρησης και απειλούσαν την εστία των φιλοξενούμενων συχνά πυκνά. Τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ήρθε και το γκολ με τον Γιάννου να κρεμάει εντυπωσιακά τον Αθανασιάδη κα να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε το παιχνίδι ο Αστέρας και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 64’ διπλασίασε τα τέρματα του με κοντινή προβολή από τον Ιγκλέσιας. Οι Αρκάδες δε σταμάτησαν εκεί αφού φιλοδώρησαν τον Πανθρακικό με άλλα δύο τέρματα. Ο Γιάννου έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα και με όμορφο πλασέ έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη και στο 74’ ο Φούντας με δυνατό σουτ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Ο Πανθρακικός θα μπορούσε να μειώσει στο 85’ αλλά ο Μπαντής αρνήθηκε το γκολ στον Ιγκόρ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε (78' Τσοκάνης), Φούντας, Φερνάντες (69' Δημούτσος), Γιάννου (79' Παπαδόπουλος).

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Χαβίτο (46' Βάλτερ), Μάρτινς, Μελίσσης, Σερφά, Ντιγκινί, Λαδάκης, Χασομέρης (57' Ίγκορ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΒΕΡΟΙΑ 2-0


Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρά ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα μετά και τη νέα επικράτηση του με 2-0 επί της μαχητικής Βέροιας στους «Ζωσιμάδες» στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Super League.

Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον ΠΑΣ που μόλις στο 10ο λεπτό πήρε το προβάδισμα. Ο Στρούνα έδωσε στον Τσουκαλά, ο οποίος με κάθετη πάσα βρήκε όμορφα τον Μανιά που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ κάνοντας το 1-0. Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει και βγήκε μπροστά αλλά οι παίχτες του Γεωργιάδη έκαναν λάθη στην τελική πάσα και δε μπορούσαν να βρουν δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα και να πάρουν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Μάνιας έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει αέρα δύο τερμάτων στον ΠΑΣ στο 64΄με τον Λόπεθ να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του. Στο 82’ κρίθηκαν όλα. Ο Γιαννούλης έκανε χέρι εντός περιοχής και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Τζημόπουλος βρήκε δίχτυα στη συνέχεια με κεφαλιά γράφοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννενα: Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Ηλιάδης (72'Λίλα), Ακόστα (89' Ναδάλες), Γιάκος (81' Μπέριος), Μανιάς.

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν (70' Καϊκούτ), Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρσε, Μαγέφσκι (81' Μελικιώτης), Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Κόλα (87' Σιώντης).

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 3-0


Με χατ τρικ του Βέλλιου ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ Καλλονής στο «Καυτανζόγλειο» για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η Καλλονή μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Ηρακλής ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15ο λεπτό με προβολή του Βέλλιου έπειτα από σέντρα του Πασά. Η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του αντιπάλου. Ο Ηρακλής πήγε στα αποδυτήρια με αέρα δύο τερμάτων αφού στο 43ο λεπτό κέρδισε πέναλτι από χέρι του Πουρτουλίδη και ο Βέλλιος ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ Καλλονής προσπάθησε να μειώσει το σκορ αλλά ο Χουάντερσον δεν της το επέτρεψε. Ο Ηρακλής βρήκε και τρίτη φορά δίχτυα με τον Βέλλιο και πάλι στο 70ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το γκολ στα τελευταία λεπτά αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Ρομάνο (86' Ζαμπάζης), Πασάς (55' Περόνε), Βέλλιος (77' Λουκίνας).


ΑΕΛ Καλλονής:Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46' Σπυρόπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουερέ (60' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78' Ελακόπουλος), Μανούσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου