Blogger news

Blogger templates

12/07/2015

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ... ME ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ...


Διπλό για Παναθηναϊκό, τρίποντο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να συνεχίζει ακάθεκτος και αήττητος την πορεία του ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της Super League.

Τρία διπλά έκρυβε το πρώτο πιάτο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει το αήττητο σερί του και να φεύγει νικητής από την Κομοτηνή, τον Πλατανιά να πετυχαίνει ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ξάνθης και τον Ηρακλή να ανατρέπει το  εις βάρος του αποτέλεσμα και να φεύγει με το τρίποντο από την Τρίπολη.

Σπουδαίο διπλό για τον Παναθηναϊκό στη Βέροια με γκολ του Καρέλη στο 86ο λεπτό. Δεινοπάθησε το «τριφύλλι» αλλά εν τέλει βρήκε δίχτυα. Ο Δικέφαλος του Βορρά με γκολ των Μακ και Τζαβέλλα πήρε το  τρίποντο απέναντι στον Πανιώνιο ενώ η ΑΕΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΛ Καλλονής στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά:
Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής 1-2

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ και να έμεινε με 10 παίχτες αλλά ο Ηρακλής δε μάσησε και πήρε ένα μεγάλο διπλό στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Ηρακλής με τους Αρκάδες να βρίσκουν γρήγορα τα πατήματα τους και να παίρνουν τα ηνία του αγώνα. Ο Χουάντερσον ήταν σε καλή μέρα και αποσόβησε ουκ ολίγες φάσεις διατηρώντας το  μηδέν για τον Ηρακλή. Δεν τα κατάφερε όμως και στο 44’. Ο Ζιάμπαρης χρησιμοποίησε το χέρι του εντός περιοχής για να κόψει την μπάλα σε μια προσπάθεια του Φερνάντεζ με τον διαιτητή να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Ο Γιάννου ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τον Αστέρα.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε. Ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και το … έκανε. Ο Χουάντερσον χρειάστηκε να σώσει μερικές φορές την εστία του μέχρι ο Βέλλιος να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μετά από ωραία ατομική ενέργεια. Εκεί οι Αρκάδες τα έχασαν με τον Ηρακλή να το εκμεταλλεύεται και να βάζει και δεύτερο γκολ με τον Μπουλούτ. Ο Τούρκος άσος παραλίγο να γίνει μοιραίος αφού κατάφερε να δεχτεί δύο κίτρινες κάρτες σε μόλις 2’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ντουντού, Μάσα, Κουρμπέλης (81' Δημούτσος), Γιάννου, Φερνάντες (63' Φούντας), Λανθαρότε (72' Παπαδόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμάντας (46' Καρλίτος), Καρασαλίδης (55' Ζαμπάζης), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πασάς, Ιντζόγλου, Περόνε (80' Χαντί), Μπουλούτ, Βέλλιος

Scoda Ξάνθη – Πλατανιάς 0-2

Μεγάλο διπλό του Πλατανιά στην έδρα της Ξάνθης με 2-0 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ελπίδες για παραμονή.

Καλός ο ρυθμός της αναμέτρησης με τις φάσεις να είναι λιγοστές. Ο Πλατανιάς πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με πρωταγωνιστή τον Μιλουτίνοφ απειλούσε την εστία της Ξάνθης. Ο Σέρβος άσος έκανε και το 0-1 με πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί και αδράνεια της άμυνας της Ξάνθης.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε την Ξάνθη να προσπαθεί να βγει μπροστά και να πετύχει την ισοφάριση. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Πλατανιάς πήρε αέρα δύο τερμάτων με τον Ανγκούλο να νικά τον Τσενάμο. Οι Χανιώτες ήλεγχαν το παιχνίδι με την Ξάνθη να προσπαθεί αλλά χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Δίκαιη νίκη για τον Πλατανιά με την Ξάνθη να βυθίζεται ακόμη περισσότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Scoda Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Έλτον (46' Ορφανίδης), Λουσέρο, Ερέα, Φλίσκας, Λισγάρας, Ζαραδούκας (67' Ζαραδούκας), Ντιμιτρόφ (53' Νιέτο), Ράνος.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Ράμος, Μιλούνοβιτς (73' Ντίνας), Ανγκούλο (89' Τζιλβάν), Κουλιμπαλί, Μουνάφο, Βάντερσον, Σελίν (46' Ιτούα).

Πανθρακικός – Ολυμπιακός 3-4

Μπορεί ο Πανθρακικός να πέτυχε 3 γκολ αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε τη νίκη στην Κομοτηνή με 3-4 πετυχαίνοντας την 12η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Με αμφισβητούμενη φάση ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Κομοτηνή. Μόλις στο 2’ ο Κασάμι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη με τον Καλογερόπουλο να του ακυρώνει σωστά το  τέρμα αφού βρισκόταν σε θέση οφσάιτ. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Πανθρακικό να τον περιμένει στο μισό γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το  προβάδισμα με όμορφο γκολ του Τζίμι Ντουρμάζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι παίχτες του Ελευθερόπουλος απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Ντιγκινή να παίρνει την πάσα, να περνά το  Ρομπέρτο και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από δύσκολη θέση. Ο Ολυμπιακός πίεζε για δεύτερο τέρμα και απείλησε την εστία του Πασχαλάκη με Κασάμι, Μαζουακού και Καμπιάσο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Με αμφισβητούμενη φάση ξεκίνησε και το  δεύτερο μέρος με τον Καλογερόπουλο να δίνει πέναλτι σε ανατροπή του Φινμπόγκασον εντός περιοχής. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το  1-2. Από τα 11 βήματα έγινε και το  1-3 για τον Ολυμπιακό με σκόρερ αυτή τη φορά τον Φινμπόγκασον.  Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και πάλι την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης. Πίεζαν για ακόμη ένα γκολ που εν τέλει ήρθε στο 81’. Ο Ντουρμάζ έκανε το σουτ με τον Πασχαλάκη να αποκρούει και τον Σεμπά στην επαναφορά να κάνει 1-4. Στο 87’ ο Πανθρακικός μείωσε με τον Ηλιάδη ενώ στο 91’ ο Ντιγκινί έκανε το 3-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Σέτι, Ψάλτης (76’ Μαρκόπουλος), Μουδούρογλου, Μπαϊκαρά, Χαβίτο (82’ Νικόλτσης), Ντιγκινί

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ντα Κόστα (79’ Μποτία), Σιόβας, Ελαμπντλαουί, Μαζουακού, Κασάμι, Καμπιάσο, Φορτούνης (71’ Ντομίνγκεζ), Ντουρμάζ, Ερνάνι (67’ Σεμπά), Φινμπόγκασον

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1

Με γκολ του Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου στην Τούμπα επαναφέροντας το χαμόγελο στα χείλη των φίλων της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Πανιώνιο να προσέχει την άμυνα του και να χτυπά στις αντεπιθέσεις. Ο Δικέφαλος του Βορρά ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μακ να νικά τον Διούδη για το 1-0.  Ο Πανιώνιος δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Γλύκου με τον ΠΑΟΚ να κρατά μάλλον εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ουζουνίδη φρόντισε βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ με το  ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Οικονόμου με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου και έφερε το ματς στα ίσα. Ο Πανιώνιος μετά την επίτευξη του τέρματος οπισθοχώρησε και προσπάθησε να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας. Φυσικά αυτός δεν ήταν αρκετός για τον ΠΑΟΚ που πίεζε για το γκολ. Στο 79ο λεπτό ο Τζαβέλλας με κεφαλιά λύτρωσε τον ΠΑΟΚ και του χάρισε ένα δύσκολο τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Βίτορ (61' Κωνσταντινίδης), Γκολάσα (46' Κάτσε), Τζιόλης, Λέοβατς, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας (56' Σάμπο), Αθανασιάδης

Πανιώνιος: Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μασούρας (75' Καθάριος), Μπουμάλ, Σιώπης, Κόρμπος (83' Βιγιάλμπα), Καραμάνος (55' Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ

ΑΕΚ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 3-0

Με δυο γκολ του Αραβίδη και ένα του Τζιμπούρ η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ Καλλονής στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για την Ένωση που πήρε προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Ραφίκ Τζιμπούρ. Η Καλλονή δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να βγει στην επίθεση και να απαντήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ πήρε και αέρα δύο τερμάτων στο 19ο λεπτό με τον Αραβίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χονγκ.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ να είναι κυρίαρχος του γηπέδου και την ΑΕΛ Καλλονής να προσπαθεί αλλά μάταια να μειώσει το σκορ. Ο Αραβίδης πέτυχε και τρίτο γκολ για την Ένωση μετά από σέντρα του Γκάλο. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός της αναμέτρησης έγινε πολύ γρήγορος με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στο γήπεδο αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (89' Κορδέρο), Μπουονανότε, Πλατέλλας (63' Βάργκας), Αραβίδης, Τζεμπούρ (76' Μάνταλος).

ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αντέτζο (65' Ούκα), Γιορέντε (84' Ευαγγελιδάκης), Κεϊτά, Καλτσάς, Χιντασέλι (65' Ξύδας), Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1

Σπουδαίο διπλό για τον Λεβαδειακό που χάρη σε γκολ του Μίνγκα πέρασε από τα Γιάννενα κερδίζοντας με 0-1 τον ΠΑΣ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν εκείνος που είχε την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Λεβαδειακός αρκέστηκε σε ένα παθητικό ρόλο.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά τους Βοιωτούς να κάνουν την έκπληξη. Στο 67ο λεπτό ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα με σκόρερ τον Μίνγκα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ για να ισοφαρίσουν αλλά ο Λεβαδειακός κατάφερε να κρατήσει ένα πολύτιμο τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ακόστα (81' Φερφελής), Καρανίκας, Ίλιτς, Γαρουφαλιάς (71' Σαπαλίδης), Γιάκος (57' Λίλα), Μανιάς, Μπέριος

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Ουόν, Νικολάου, Μουλόπουλος, Μίνγκας (90+2' Τόπι), Μάντζιος, Μανωλάς, Μαχαίρας (76' Μάνγκας), Γιακουμάκης, Ντομοβτσίσκι (78' Καψάσκης

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Βέροιας με 0-1 για την 13η αγωνιστική της Super League κρατώντας επαφή με την κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος στο πρώτο μέρος. Με τον Εσιέν και πάλι στην αρχική ενδεκάδα το «τριφύλλι» δεν είχε καλή κυκλοφορία και δεν έκανε φάσεις με εξαίρεση τη φάση του Πέτριτς στο 38ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός φόρεσε το καλό του πρόσωπο και άρχισε να πιέζει για το γκολ. Έχοντας τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν το γκολ. Στο 86ο λεπτό ο Καρέλης έδωσε το  προβάδισμα στο «τριφύλλι» και ένα σημαντικό τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Βέροια: Λόπεθ, Νέτο, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Ιμπραΐμ (88' Καϊκούτ), Άρτσε, Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Γιουσούφ, Κόλα (60' Μπατιόν)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σάντσεθ, Τελάντερ, Νάνο, Μαρινάκης, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (76' Ατζαγκούν), Εσιέν, Καρέλης, Πέτριτς (64' Κλωναρίδης)


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1


Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Παναιτωλικός και Ατρόμητος μένοντας στο 1-1 στο Αγρίνιο για την 13η αγωνιστική της Super League.

Το αποτέλεσμα ίσως να αδικεί τον Ατρόμητο που έχασε μπαράζ ευκαιριών. Οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έψαξαν το γκολ από νωρίς . Ο Παναιτωλικός βρήκε σιγά σιγά τα πατήματα του και ισορρόπησε το παιχνίδι. Οι φάσεις που δημιούργησαν οι δύο ομάδες μπροστά από τις εστίες των Κυριακίδη και Γκορμπούνοφ δεν είχα αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος πίεζε για το γκολ από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το  προβάδισμα. Εν τέλει το  γκολ ήρθε στο 64΄με τον Ναπολεόνι να βγάζει τον Μπρίτο απέναντι στον Κυριακίδη και εκείνος να κάνει το  1-0. Ο Παναιτωλικός απάντησε άμεσα αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βιγιαφάνες έφερε το  ματς στα ίσα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος (87' Βασιλείου), Κούσας, Παπάζογλου (72' Χαντάκιας), Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Μύγας, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Ρουσκουσέδα (78' Ντάνι Μπεχαράνο), Μαρκόφσκι.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας):  Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο, Λημνιός (83' Μ. Στόιτσεφ), Μπαστακός (72' Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Μπρίτο (90+ Μπάλας), Ναπολεόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου