Blogger news

Blogger templates

12/14/2015

ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ


Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το διαιτητή να κλέβει και πάλι την παράσταση.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ να ισορροπεί σχετικά γρήγορα. Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε τα ηνία της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό να προσέχει τα μετόπισθεν και να έχει ως αιχμή του δόρατος τον Βαγγέλη Μάντζιο. Στο 31ο λεπτό ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Μαλεζά με το διαιτητή να μην δίνει την παράβαση.

Καλό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό να ισορροπεί και να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθεί να πιέσει. Ο Δικέφαλος πήρε και πάλι τα ηνία και πίεζε τους γηπεδούχους χωρίς να κάνει όμως κάτι το ουσιαστικό. Στο 77’ μια παράβλεψη του διαιτητή στην ανατροπή του Μυστακίδη από τον Μίνγκα. Οι παίχτες του Τούντορ πίεζαν και προσπαθούσαν να βρουν κενούς διαδρόμους αλλά ο Λεβαδειακός «έχτισε καλά» την άμυνα του παίρνοντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Στο τέλος ο Μπερμπάτοφ βρήκε δίχτυα αλλά ο Αρετόπουλος ακύρωσε ορθώς το γκολ για φάουλ του Βούλγαρου στον Τριποτσέρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Ουόν, Νικολάου, Μουλόπουλος, Γιακουμάκης (91’ Τόπι), Μίνγκας (87’ Γιάχιτς), Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι (77’ Καψάσκης)


ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Τζιόλης, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τσίμιροτ, Σάμπο (80’ Πέλκας), Χαρίσης, Ροντρίγκες (46’ Μυστακίδης), Λέοβατς, Μακ, Αθανασιάδης (68’ Μπερμπάτοφ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου