Blogger news

Blogger templates

12/26/2015

Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΦΡΕΝΑΡΕ ΤΗ ΛΕΣΤΕΡ - ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ


Νέα γκέλα για την Γιουνάιτεντ με τον Φαν Χάαλ να γίνεται σύντομα παρελθόν, απώλεια βαθμών για την Τσέλσι στο ντεμπούτο του Χίντινγκ και τη Λίβερπουλ να φρενάρει την Λέστερ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΛΕΣΤΕΡ 1-0

Με γκολ του Μπεντεκέ η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Λέστερ στο Άνφιλντ δίνοντας την ευκαιρία στην Άρσεναλ να ανέβει στην κορυφή με νίκη απέναντι στην Σαουθάμπτον.

Η πορεία της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι σταμάτησε στο «Άνφιλντ» με τη Λίβερπουλ να επικρατεί με 1-0 με προβολή από το ύψος του πέναλτι του Μπεντεκέ στο 63΄. Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και πίεζαν τους φιλοξενούμενους. Ευκαιρίες υπήρχαν και από τις δύο πλευρές αλλά η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που βρήκε δίχτυα και επέστρεψε στις νίκες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σακό, Μορένο, Τσαν, Χέντερσον, Λαλάνα (90' Άλεν), Κουτίνιο (90' Λούκας Λέιβα), Φιρμίνο, Οριζί (38' Μπεντέκε).

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Χουτ, Μόργκαν, Φουκς, Καντέ, Μαχρέζ (80' Κράμαριτς), Κινγκ, Ολμπράιτον, Οκαζάκι (69' Ντάιερ), Βάρντι (69' Ουγιόα).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 4-1


Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε πάρτι νικώντας με 4-1 την Σάντερλαντ. Οι «πολίτες» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τους. Μόλις στο 12ο λεπτό η Σίτι πήρε το προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Στέρλινγκ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάγια Τουρέ μετά από εξαιρετική ενέργεια έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μανόνε για δεύτερη φορά. Στο 22ο λεπτό ο Μπονί έκανε εύκολα το 3-0 ενώ ο Ντε Μπρούινε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το  4-0. Το  μοναδικό που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 59ο λεπτό με τον Μπορίνι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Οταμέντι (62' Κομπανί, 71' Ντεμιτσέλις), Μανγκαλά, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Τουρέ (62' Ντελφ), Ντε Μπρούινε, Σίλβα, Στέρλινγκ, Μπονί.

Σάντερλαντ :Μανόνε, Τζόουνς, Οσέι, Κόατες, Φαν Άανχολτ, Εμβιλά (56' Κάτερμολ), Γκόμες, Τζόνσον, Μπορίνι, Γκράχαμ (71' Γουότμορ), Φλέτσερ (62' Λενς).

ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 2-2


Με το αριστερό ξεκίνησε η θητεία του Γκους Χίντινγκ στον πάγκο της Τσέλσι με τους Λονδρέζους να μένουν στο 2-2 με την Γουότφορντ στο «Στάνφορντ Μπριζ».

Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν το  προβάδισμα στο 32ο λεπτό με Ντιέγκο Κόστα να βρίσκει δίχτυα μετά από 4 μήνες. Το προβάδισμα της Τσέλσι δεν κράτησε για πολύ αφού στο 42’ ο Ντίνεϊ έφερε το ματς στα ίσα από τα έντεκα βήματα. Στο δεύτερο μέρος, η Γουότφορντ μπήκε αποφασισμένη για να πάρει το  τρίποντο αλλά δεν υπολόγισε τον Ντιέγκο Κόστα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το  προβάδισμα στο 57ο λεπτό με τον Ιγκάλο αλλά ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην Τσέλσι ισοφαρίζοντας στο 65’ με όμορφο πλασέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς3, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγκας (46' Μίκελ), Μάτιτς, Γουίλιαν, Όσκαρ, Πέδρο (75' Αζάρ), Ντιέγκο Κόστα.

Γουότφορντ :Γκόμες, Νίομ, Μπριτος, Κάθκαρτ, Χολέμπας, Καπουέ, Γουότσον, Αμπντί (69' Μπεχράμι) Ντίνεϊ (90' Γκουεντιούρα), Χουράδο (73' Ανία), Ιγκάλο.

ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 2-0


Νέα απώλεια βαθμών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γνώρισε την ήττα από την Στόουκ Σίτι με 2-0 και πλέον ο Φαν Χάαλ μετρά μέρες, ίσως και ώρες, στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Η Στόουκ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχε τον έλεγχο. Ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 19’ μετά από τραγικό λάθος του Ντεπάι που εκμεταλλεύτηκε ο Κρκιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τα ηνία της αναμέτρησης και στο 26’ πήραν αέρα δύο τερμάτων με όμορφο σουτ του Αρναούτοβιτς. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο πιέζοντας τους γηπεδούχους αλλά με εξαίρεση την ευκαιρία του Φελαϊνί που έβγαλε που έβγαλε εξαιρετικά ο Μπάτλαντ δεν έκανε κάτι άλλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Στόουκ Σίτι: Μπάτλαντ, Γκλεν Τζόνσον, Σόκρος, Βόλσχαϊντ, Πίτερς, Κάμερον (75' Τσάρλι Άνταμ), Γουίλαν (46' Φαν Χίνκελ), Αφελάι, Σατσίρι (65' Ντιούφ), Αρναούτοβιτς, Μπόγιαν.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Άσλεϊ Γιανγκ, Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Κάρικ, Αντέρ Ερέρα (82' Αντρέας Περέιρα), Φελαϊνί, Μάτα, Ντεπάι (46' Ρούνεϊ), Μαρσιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου