Blogger news

Blogger templates

12/12/2015

ΕΡΓΟ ΣΤΥΛΙΑΡΑ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ


Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Πανιώνιος και ΑΕΚ μένοντας στο 1-1 στη Νέα Σμύρνη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον διαιτητή Στυλιάρα να είναι αρνητικός πρωταγωνιστικής.

Η Ένωση είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να βρει ανοιχτούς χώρους για να διαρρήξει την εστία του Πανιωνίου. Οι γηπεδούχοι με μεγάλη προσοχή στην άμυνα έβγαιναν στην επίθεση κάπως ανορθόδοξα. Εν τέλει ο Μπουμάλ με ένα εξαιρετικό σουτ στο 37’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαρόχα ανοίγοντας το σκορ για τον Πανιώνιο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΚ να είναι και πάλι στην επίθεση και να προσπαθεί να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 56’ ο Μπαρμπόσα με όμορφο σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Η Ένωση ήταν κυρίαρχη μέχρι και το 68’ όταν και αποβλήθηκε ο Άρθρο. Ο Πανιώνιος από εκείνο το σημείο πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και προσπαθούσε να πετύχει το νικητήριο γκολ. οι προσπάθειες του δεν βρήκαν στόχο. Η Ένωση ήταν εκείνοι που μίλησε στο τέλος με τον Αραβίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά τον Στυλιάρα να ακυρώνει το γκολ για φάουλ του Λαμπρόπουλου στον Μητρόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (88' Μητρόπουλος), Σιώπης, Μπουμάλ, Μασούρας (79' Βιγιάλμπα), Μπακασέτας (64' Καραμάνος), Ανσαριφάρντ


ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόζα (70' Λαμπρόπουλος), Αραβίδης, Τζεμπούρ (85' Σοϊλέδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου