Blogger news

Blogger templates

12/02/2015

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ...ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΑ


Χαλαρά, άνετα και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ολυμπιακός πέρασε από το  Αίγιο επικρατώντας με 4-0 του Παναιγιάλειου για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων ο Τσόρι κατά την αλλαγή του.

Ο Μάρκο Σίλβα παρέταξε τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές αλλά αυτή τη φορά δεν το πλήρωσε όπως στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα και πάλι για το θεσμό του κυπέλλου που έληξε ισόπαλος 2-2 με τους «ερυθρόλευκους» να δυσκολεύονται απέναντι στους Αρκάδες.

Ένα χαλαρό πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις αλλά δύο γκολ. ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και πατούσε συχνά πυκνά την περιοχή του Πίτκα. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με το  πρώτο γκολ του Καμπιάσο στο 23ο λεπτό μετά από σέντρα του Σαλίνο ο Αργεντινός έπιασε το σουτ από κοντά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Τσόρι διπλασίασε με κοντινή κεφαλιά τα τέρματα των φιλοξενούμενων μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Τσιμίκα στο 42ο λεπτό. Ο Παναιγιάλειος δεν κλείστηκε πίσω πάντως και μάλιστα έχασε σημαντική ευκαιρία στο 26’ με τον Σπίνουλα να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ και ενώ βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός πίεζε και για ένα τρίτο τέρμα. Είχε και πάλι την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σιγά σιγά ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και οι φάσεις ήταν λιγοστές. Στο 86ο λεπτό ο Καμπιάσο βρήκε όμορφα τον Κολοβό στον κενό χώρο με τον Έλληνα μέσο να κρεμάει τον Πίτκα και να κάνει το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα η μπαλιά του Σαλίνο κόντραρε πάνω σε αντίπαλο παίχτη και κατέληξε στον Ερνάνι που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιγιάλειος (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς (71’ Ρέλλας), Πέρεζ (64’ Μπουρλάκης), Γκοτσούλιας, Σπίνουλας, Πέριτς (71’ Μαυρόπουλος), Ιωάννου, Κολόκας, Σκορτσίλας΄


Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Ντα Κόστα (62’ Βούρος), Αυλωνίτης, Σαλίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ (81’ Σεμπά), Ντομίνγκεζ (63’ Κολοβός), Φινμπόγκασον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου