Blogger news

Blogger templates

12/13/2015

ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΤΟ 90'

Με τον Ουσέρο να βρίσκει δίχτυα στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στη μαχητική ΑΕΛ Καλλονής, που ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίχτες, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Την πρώτη του νίκη πέτυχε απόψε ο Τραϊάνος Δέλλας ως προπονητής του Ατρομήτου απέναντι σε μια Καλλονή που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 παίχτες. Τα 90’ είχαν συμπληρωθεί και η μπάλα έδειχνε να μην θέλει να κάνει το χατίρι στον Ατρόμητο αφού οι Περιστεριώτες είχαν 6 ανεπιτυχής προσπάθειες. Και κάπου εκεί ο Ουσέρο χτύπησε και ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο.

Αδιάφορο το πρώτο ημίχρονο με το μοναδικό σημαντικό γεγονός να είναι ο τραυματισμός του Γιορέντε. Άθελά του ο Στέφανο Ναπολεόνι τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του. Όλοι σοκαρίστηκαν από το  τραυματισμό του Γιορέντε και αυτό αποτυπώθηκε στο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος ναι μεν μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχε τον έλεγχο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Χονγκ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν χειρότερο από το πρώτο. Οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο και αρκέστηκαν στις εντάσεις και σε μια μάχη καρτών. Η αναμέτρηση είχε αρκετές διακοπές και ο ρυθμός αγνοούνταν. Ο Ελλακόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο 71' και κατάφερε να δεχτεί δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα ενός λεπτού αφήνοντας με 10 παίκτες την Καλλονή. Ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία και πίεζε για το  γκολ αλλά χωρίς ουσία.  Τα τελευταία λεπτά ήταν και αυτά που έκριναν το παιχνίδι αφού στο 95’ ο Ουσέρο παραβίασε την εστία του Χονγκ χαρίζοντας στον Ατρόμητο ένα σημαντικό τρίποντο που ανεβάζει τον Ατρόμητο στους 13 βαθμούς. Η ΑΕΛ Καλλονής ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 παίχτες λόγω αποβολής του Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος (78' Λε Ταλέκ), Φυτανίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Μπαστακός (46' Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Λημνιός (58' Μαρσελίνιο).


ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Ούκα, Γιορέντε (14' Κρολ), Γεωργίου, Κεϊτά, Τσαμπούρης, Σάμπα (71' Ελλακόπουλος), Μανούσος, Μπαργκάν (80' Αντέτζο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου