Blogger news

Blogger templates

12/13/2015

Η ΑΣΠΡΗ ΒΟΥΛΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 1-1


Μοιράστηκαν βαθμούς Scoda Ξάνθη και Βέροια μένοντας στο 1-1 στα «Πηγάδια» για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο έκριναν την αναμέτρηση της Scoda Ξάνθης με τη Βέροια στα «Πηγάδια». Η Ξάνθη ήταν εκείνη που είχε την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης με τη Βέροια να προσέχει τα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν κενούς χώρους και να απειλήσουν την εστία του Λόπεθ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα κόντρα στη ροή της αναμέτρησης η Βέροια πήρε προβάδισμα. Στο 41’ ο Γουάλας ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι του εντός περιοχής με το διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ένα προβάδισμα που δεν κράτησε για πολύ αφού στην αμέσως επόμενη φάση ο Πούγγουρας ανέτρεψε το Βασιλακάκη με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Νέτο ευστόχησε από τα 11 βήματα και έφερε το ματς στα ίσα.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τη Βέροια κλεισμένη στο καβούκι της να φυλάει όσο το δυνατόν καλύτερα το βαθμό της ισοπαλίας. Η Ξάνθη ήταν εκείνη που είχε τα ηνία της αναμέτρησης αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Λόπεθ. Με εξαίρεση τη φάση στο 91όταν ο Λόπεθ κατάφερε να νικήσει τον Χερέα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Scoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Καρυπίδης, Φάρκας, Γουάλας, Φλίσκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης (67' Χερέα), Νιέτο, Σολτάνι (71' Τριάδης), Ράνος (67' Καπετάνος)


Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Νέτο (91' Μαραγκός), Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Μαλόν, Άρτσε, Γεωργιάδης, Καϊκούτ (79' Σιόντης), Ναζλίδης (94' Κόλα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου