Blogger news

Blogger templates

8/25/2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ CAS

Με επίσημη ανακοίνωση του το  CAS γνωστοποίησε την απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού για τη μη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League.

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει έφεση στην απόφαση της UEFA να συμμετάσχει κανονικά ο Ολυμπιακός στους αγώνες του Champions League παρά τα όσα φημολογούνταν για τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σήμερα το CAS δημοσιοποίησε την απόφαση του η οποία είναι κατά των «πρασίνων» αφού απορρίπτει ρητά την έφεση που κατέθεσαν.

Αναλυτικά:
«UEFA Champions League - Το CAS απορρίπτει την έφεση του Παναθηναϊκού, που ζήτησε ο Ολυμπιακός να αποκλειστεί από τις διοργανώσεις των ευρωπαϊκών συλλόγων του 2015/16.

Λωζάννη - 25 Αυγούστου 2015 - Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού κατά της UEFA και του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει πιστοποιηθεί πως θα μετάσχει στο Champions League του 2015 - 2016. Μετά την έρευνα σε αναφορές για στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της χώρας, τα οποία ενέπλεκαν και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, στις 17 Ιουνίου η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA είχε δώσει προσωρινά άδεια στον Ολυμπιακό για το 2015 - 2016 και μετέφερε τις όποιες πειθαρχικές διαδικασίες μετά από περαιτέρω πληροφορίες από τις ελληνικές Αρχές, που θα εξέταζαν το θέμα.


Στις 20 Ιουλίου 2015 ο Παναθηναϊκός έκανε έφεση στο CAS, αιτούμενος τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League της σεζόν 2015 / 16. Υπήρξε η ανάλογη διαδικασία και η έφεση εκδικάστηκε στα γραφεία του CAS στις 21 Αυγούστου 2015. Στις 24 Αυγούστου του 2015 το CAS έβγαλε την απόφασή του, απορρίπτοντας την έφεση του Παναθηναϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου