Blogger news

Blogger templates

8/22/2015

Επιστροφή στη δράση…

Με χίλιες δυο δυσκολίες και αβεβαιότητες το πρωτάθλημα της Super League ανοίγει σήμερα τις πόρτες του και μας προσκαλεί στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά υποσχόμενο θέαμα και πολλά γκολ.

Οι ομάδες είναι πανέτοιμες να μας ταξιδέψουν στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τους Καμπιάσο, Εσιέν και Μπουανανότε να ανεβάζουν το επίπεδο και να υπόσχονται ακόμη καλύτερα πράγματα, εξάλλου αποτελούν τα μεγάλα μπαμ του καλοκαιριού. Το  φετινό πρωτάθλημα έχει  άρωμα από το παρελθόν με τους ΑΕΚ και Ηρακλή να επιστρέφουν στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας και να θέλουν να τρυπώσουν στην τριάδα των μεγάλων.

Η αυλαία θα ανοίξει σήμερα στη Μυτιλήνη και στη Κομοτηνή με την ΑΕΛ Καλλονής να υποδέχεται τον Ηρακλή και τον Πανθρακικό να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 21.30 με την ΑΕΚ να παίζει τον πρώτο της αγώνα στη Super League, μετά από απουσία δύο χρόνων, αντιμετωπίζοντας τον Πλατανιά.

Το κύριο μενού θα σερβιριστεί αύριο με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ να φιλοξενείται από τη Βέροια. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στην Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας ενώ το βράδυ το  «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα ανοίξει τις πόρτες του για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλητή Ολυμπιακού απέναντι στον Πανιώνιο. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 22/8:
ΑΕΛ Καλλονής-Ηρακλής (NS2, 19:15)
Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (NS1, 19:15)
ΑΕΚ-Πλατανιάς (NS1, 21:30)

Κυριακή 23/8:
Ατρόμητος-Λεβαδειακός (NS4, 19:15)
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα (NS7, 19:15)
ΠΑΟΚ-SCODA  Ξάνθη (NS2, 19:15)
Ολυμπιακός-Πανιώνιος (NS1, 21:30)

Δευτέρα 24/8:
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (NS1, 21:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου