Blogger news

Blogger templates

8/22/2015

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-2

Με το δεξί μπήκε ο Αστέρας Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας του Πανθρακικού με 0-2 στην Κομοτηνή και ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 10 παίχτες.

Τον έλεγχο της αναμέτρησης και την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο 25ο λεπτό. Ο Μπερτόλιο με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μάσα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη δίνοντας το προβάδισμα στους Αρκάδες. Οι φιλοξενούμενοι ασκούσαν πίεση και ήθελαν κι άλλο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να προσπαθεί να ισοφαρίσει. Η ομάδας της Κομοτηνής ασκούσε πίεση αλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 62’ ο Γιάννου διπλασίασε τα τέρματα για τους Αρκάδες με κοντινό πλασέ, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Σερφά και την ασταθή απόκρουση του Αθανασιάδη. Οι Αρκάδες έμειναν και με 10 παίχτες όταν ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπερτόλιο τιμωρώντας τον που εκτέλεσε το  φάουλ χωρίς να σφυρίξει εκείνος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (70' Σέτι), Παπαχρήστος (56' Χασομέρης), Ποτουρίδης, Σερφά, Μελίσσης, Μεχία, Μάρτινς (84' Νικόλτσης), Χαβίτο, Τζάνης, Ίγκορ


Αστέρας Τρίπολης: Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Αλόκο, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Χαμντάνι, Ιγκλέσιας, Μπερτόλιο, Μάσα (74' Δημούτσος), Λανθαρότε (64' Φούντας), Γιάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου