Blogger news

Blogger templates

8/28/2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός που επέτρεψε στην Καμπάλα να πάρει χρυσή ισοπαλία 2-2 μέσα στη Λεωφόρο και να τον πετάξει εκτός των ομίλων του Europa League.

Εξαιρετικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους αφού μόλις στο 6ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Ρικαρντίνιο να εκτελεί το κόρνερ από τα δεξιά, τον Πράνιτς να χάνει τον Ντοντό που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στιλ με το κεφάλι. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μάρκους Μπέργκ στο 34΄ και είχε και δοκάρι στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Βερνίντουμπ.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν κάκιστη. Πολλά λάθη από πλευράς Παναθηναϊκού, σκληρά μαρκαρίσματα, νεύρα και αποδοκιμασίες από την κερκίδα. Η Καμπάλαστο 60’ σημείωσε και δεύτερο τέρμα μετά λάθος του Ταυλαρίδη που βγήκε αριστερά για να μαρκάρει, αφήνοντας τον Σάντσεθ μόνο του με δύο αντιπάλους με αποτέλεσμα ο ανενόχλητος Ντοντό να κάνει 1-2. Το  τριφύλλι απάντησε με τον Νάνο στο 78’ αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος (77' Λαγός), Νάνο, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67' Πέτριτς), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67' Κλωναρίδης).


Καμπάλα (Χριχόρτσουκ): Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βερνίντουμπ, Ρικαρντίνιο, Σαντίγκοβ, Ζετς (85' Ζαμάλοβ), Ντασντεμίροβ, Γκάι, Ζένιοβ, Ντοντό, Αντόνοβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου