Blogger news

Blogger templates

8/21/2015

ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ ΠΑΟΚ

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa league εξασφάλισε από την πρώτη αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ σκορπώντας την Μπρόντμπι με 5-0 στην Τούμπα.

Κυρίαρχος ο Δικέφαλος του Βορρά από το πρώτο έως και το  τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης με την Μπρόντμπι να αποτελεί το  βούτυρο στο ψωμί των παιχτών του Τούντορ. Ευκαιρίες, καλό και σωστό ποδόσφαιρο και ένα γκολ ποίημα από τον Πέλκα σήκωσαν την Τούμπα, δικαιολογημένα, στο πόδι.  Στο 16’ μετά από ωραία προσπάθεια του Πέλκα ο Κωνσταντινίδης πήρε την μπάλα και τη γύρισε στον Μακ που την τσίμπησε αποφεύγοντας τον αντίπαλο του έξυπνα και πλασάροντας για το  1-0. Στο 36ο λεπτό ο Μακ πάσαρε στον Πέλκα που με ένα όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ και στο δεύτερο μέρος με τον Ροντρίνγκες να σημειώνει το τρίτο γκολ της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια με την Μπρόντμπι να προσπαθεί να βγει από τα καρέ της αλλά τελικά να δέχεται άλλα δύο γκολ από τον εξαιρετικό σήμερα Μακ στο 80΄και στο 82’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Μαλεζάς, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (Κοροβέσης 84΄), Κίτσιου, Τζιόλης, Μακ, Ροντρίγκες (Μυστακίδης 72΄), Πέλκας (Σαββίδης 66΄), Κάτσε.


Μπρόντμπι: Ρένοβ,  Άλμπρεχτσεν, Χολστ (Ντούμιτς 42΄), Λάρσον, Ντουρμίσι, Άγκερ, Έρνσκοβ, Φίρι (Νόργκααρντ 75΄), Πούκι, Έρικσον, Ελμάντερ (Σβαρτς 58΄).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου