Blogger news

Blogger templates

8/21/2015

Μόνο έτσι μπορούσε...

Προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Φενερμπαχτσέ μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι σε μια αναμέτρηση που η διαιτησία έκανε θαύματα.

Ο Ατρόμητος δε φοβήθηκε, δεν κλείστηκε πίσω αντιθέτως κοίταξε τη Φενερμπαχτσέ στα μάτια και προσπάθησε να τη «σκοτώσει». Οι Περιστεριώτες δεν περιορίστηκαν παίζοντας μόνο άμυνα αλλά βγήκαν στην επίθεση και προσπάθησαν να διασπάσουν την πολύ καλά στημένη άμυνα των Τούρκων με πλαγιοκοπήσεις και στημένες φάσεις. Οι Τούρκοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και δημιούργησαν φάσεις αλλά ο Γκορμπούνοφ φώναξε παρών όποτε χρειάστηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φενερμπαχτσέ έγινε πιο απειλητική αλλά και πάλι δεν μπορούσε να κερδίσει την άμυνα των γηπεδούχων και τον Γκορμπούνοφ. Το χεράκι του σε αυτό έβαλε ο διαιτητής πνίγοντας ένα (τουλάχιστον) πέναλτι και μετρώντας το γκολ του Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός σκόραρε με το  κεφάλι στο 90ο λεπτό, αλλά πρώτα είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Μπιτόλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (85' Λε Ταλέκ), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ουσέρο (90'+2' Εμπό), Γοδόι, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (76' Μπρίτο).


Φενέρμπαχτσε (Βίτορ Περέιρα): Ντεμιρέλ, Σόουζα, Σο (80' φαν Πέρσι), Φερναντάο, Ντιέγκο, Μεϊρέλες (71' Τοπάλ), Νάνι (88' Σεν), Οζμπαϊρακλί, Άλβες, Αμπντουλάγιε, Κάνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου