Blogger news

Blogger templates

8/29/2015

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Χωρίς Φινμπόγκασον, Μπουχαλάκη και Μαζουακού θα αγωνιστεί απόψε στις 19.15 ο Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στον Λεβαδειακό για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες το  πρωί την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, δουλεύοντας εντατικά και θέτοντας σε πρώτο πλάνο την τακτική. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πάνω στις στημένες φάσεις και βελτίωσαν την αμυντική και επιθετική τους λειτουργία μέσα στο διπλό. Μαζουακού, Μπουχαλάκης και Φινμπόγκασον ακολούθησαν τα προγράμματα τους χωρίς να πιεστού ενώ ο Ζντιέλαρ προπονήθηκε κανονικά.

Μετά το  τέλος της προπόνησης ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Χάρα, Καπίνο, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.


Να θυμίσουμε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Λιβαδειάς ενώ απόψε αναμένεται να κάνει το  ντεμπούτο του ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου