Blogger news

Blogger templates

8/11/2015

ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ;

Η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου είναι αγκάθι που «σκοτώνει» τη Super League και αναμένεται να λυθεί την Τετάρτη.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει μια πληθώρα προβλημάτων, τα οποία έχει κληρονομιά από το  προηγούμενο, με κυριότερο την επικύρωση της βαθμολογίας. Η βαθμολογία του περσινού πρωταθλήματος δεν έχει επικυρωθεί ακόμη λόγω των υποθέσεων της Κέρκυρας και του Λεβαδειακού.


Την Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει η διοργανώτρια αρχή προκειμένου να λύσει αυτήν εκκρεμότητα και να μπορέσουν ΑΕΚ και Ηρακλής να γραφτούν κανονικά. Η εκκρεμότητα της μη επικυρωμένης βαθμολογίας θα λυθεί με τη Super League να επικυρώνει κανονικά την περσινή βαθμολογία  αφήνοντας μη επικυρωμένες τις θέσεις 10 και 15, τις οποίες και κατέλαβαν οι Κέρκυρα και Λεβαδειακός αντίστοιχα. Έτσι η ΑΕΚ και ο Ηρακλής θα γραφτούν κανονικά και η διοργανώτρια αρχή θα περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση της Κέρκυρας για να μάθουμε ποια θα είναι και η «Ομάδα Α».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου