Blogger news

Blogger templates

8/12/2015

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ 5-4

Σε έναν εξαιρετικό τελικό η Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον Μέσι και λυτρωτή τον Πέδρο επικράτησε με 5-4 της Σεβίλλης στην παράταση και κατέκτησε το  Σούπερ Καπ.

Η Σεβίλλη μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και αιφνιδίασε τους Καταλανούς πετυχαίνοντας γκολ μόλις στο 3ο λεπτό μετά εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπανέγκα. Το  προβάδισμα της Σεβίλλης δεν κράτησε πολύ αφού ο Μέσι αγρίεψε και έφερε το  ματς τούμπα μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά. Στο 7΄ισοφάρισε για την Μπαρτσελόνα με ένα παρόμοιο γκολ με αυτό του συμπατριώτη του και στο 16’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τα ηνία της αναμέτρησης πλέον τα κρατούσε η Μπαρτσελόνα με τον Ραφίνια να κάνει το 3-1 στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου μετά από ασίστ του Σουάρες.

Το  δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους Καταλανούς με τον Σουάρες να βρίσκει δίχτυα και να δίνει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Οι παίχτες του Έμερι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη ακόμη. Στο 57ο λεπτό ο Ρέγες μείωσε σε 4-2 με κοντινό πλασέ, έπειτα από σέντρα του Βιτόλο. Στο 71’  ο Ματιέ ανέτρεψε τον Βιτόλο, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Γκαμεϊρό να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα για το 4-3 και 10 λεπτά αργότερα ο Κονοπλιάνκα προ κενής εστίας ισοφάρισε για τους Σεβιγιάνους.

4-4 και οδηγηθήκαμε στην παράταση με τον Πέδρο που είχε περάσει ως αλλαγή στο 93’ να λυτρώνει την Μπαρτσελόνα στο 115’ με κοντινό πλασέ έπειτα από σουτ του Μέσι και ασταθή απόκρουση του Μπέτο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο (93' Πέδρο), Ματιέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (63' Σέρχι Ρομπέρτο), Ραφίνια (78' Μπάρτρα), Σουάρες, Μέσι.


Σεβίλλη: Μπέτο, Τρεμουλινάς, Ράμι, Κόκε, Κρικόβιακ, Κρον-Ντέλι, Ιμπόρα (80' Μαριάνο), Ρέγες (68' Κονοπλιάνκα), Μπανέγα, Βιτόλο, Γκαμεϊρό (80' Γκαμεϊρό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου