Blogger news

Blogger templates

3/23/2015

ΒΗΜΑ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ

Ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο έκανε η Μπαρτσελόνα νικώντας με 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» και πλέον βρίσκεται μπροστά με 4 βαθμούς διαφορά. Εξαιρετικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Με τους Ρονάλντο, Ίσκο και Μόντριτς να κάνουν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εξαιρετική, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και έναν ρυθμό που κατάφερε να εγκλωβίσει την Μπαρτσελόνα. Η Βασίλισσα είχε τις ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Ρονάλντο αλλά η Μπαρτσελόνα άνοιξε το  σκορ στο 19ο λεπτό με τον Ματιέ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε για την Ρεάλ με προβολή έπειτα από συνεργασία Μόντριτς και Μπενζεμά και τακουνάκι του τελευταίου.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και πήρε εκ νέου το  προβάδισμα στο 56’ με τον Σουάρες μετά από απίστευτη μπαλιά του Άλβες. Από εκείνο το  σημείο και μετά η μόνη ομάδα που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο ήταν η Μπαρτσελόνα. Το  γκολ σκότωσε την Ρεάλ Μαδρίτης που πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που δε δέχτηκε και τρίτο γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Ματιέ, Ζόρντι Αλμπα, Μασεράνο, Ράκιτιτς (75' Μπουσκέτς), Ινιέστα (79' Τσάβι), Μέσι, Λουίς Σουάρες, Νεϊμάρ (84' Ραφίνια)


Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε (73' Βαράν), Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Μόντριτς (89' Λούκας Σίλβα), Κρόος, Ισκο (80' Χεσέ), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου