Blogger news

Blogger templates

3/23/2015

Η 29Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ


Με εκπλήξεις έπεσε η αυλαία της  29ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό να χάνει τον τίτλο μόνο με αυτοκτονία μετά τα δώρα από Βέροια και Πανθρακικό και τον ΟΦΗ να εγκαταλείπει το πρωτάθλημα.

Ο Μπεν έδωσε ελπίδες παραμονής στη Βέροια και σκότωσε τις όποιες ελπίδες του Παναθηναϊκού για τον τίτλο με τους πράσινους να δείχνουν και πάλι το  κακό αγωνιστικό τους πρόσωπο. Το  Σάββατο ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με 3-1 αποδεικνύοντας και πάλι ότι έχει πέσει σε ποδοσφαιρική νάρκη. Τα αποτελέσματα αυτά ευνόησαν τον Ολυμπιακό που την Κυριακή έκρυψε την μπάλα στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 3-0 και προσθέτοντας ακόμη ένα λιθαράκι στο δρόμο για το  42ο τίτλο.

Το θλιβερό αυτής της αγωνιστικής ήταν η απόφαση του Νίκου Μαχλά να αποχωρήσει η ομάδα του ΟΦΗ από το  πρωτάθλημα της Super League. Ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά και κατά συνέπεια και αγωνιστικά προβλήματα εδώ και πάρα πολύ καιρό και οι δυνάμεις των ανθρώπων του εξασθένισαν. Ο ΟΦΗ μας αποχαιρέτησε με δάκρυα και ελπίζουμε να καταφέρει να ξαναβρει το  παλιό καλό του πρόσωπο και να επανέλθει δριμύτερος.

Πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της αγωνιστικής:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Με το γκολ του Μιλοσάβλιεβ στο 72ο λεπτό ο Λεβαδειακός κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κάνοντας ένα σπουδαίο βήμα για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Ο Παναιτωλικός με την ήττα αυτή έχασε έδαφος για την κατάκτηση της 5ης θέσης.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης εδώ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 3-1
Θρίαμβος του Πανθρακικού επί του ΠΑΟΚ με 3-1. Ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε και πάλι το κακό αγωνιστικό του πρόσωπο στην Κομοτηνή γνωρίζοντας βαριά ήττα από τον Πανθρακικό που έκανε ένα σπουδαίο βήμα για την παραμονή του.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης εδώ

SCODA ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0
Με το γκολ του Σίλβα Κλέιτον στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Ξάνθη πήρε σπουδαία νίκη επί του Ατρομήτου στα «Πηγάδια». Σαφώς ανώτερη η Ξάνθη.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης εδώ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1
Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 2-1 τον Εργοτέλη και πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης εδώ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 3-0
Μόνο με αυτοκτονία θα χάσει πλέον ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα που έκρυψε την μπάλα και κέρδισε με 3-0 την Κέρκυρα στο Φάληρο χάρη σε τέρματα των Ντομίνγκες, Μποτία και Χάρα.
Δείτε τα τέρματα εδώ

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0
Ο Μπεν σκότωσε τις τελευταίες ελπίδες του τριφυλλιού για τον τίτλο δίνοντας το  φιλί της ζωής στην Βέροια για τη παραμονή της. Οι πράσινοι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν κακοί.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης εδώ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1-0
Με γκολ του Τόρες στο 47’ ο Πλατανιάς πήρε το τρίποντο και πλέον κρατά την παραμονή στα χέρια του, δεδομένου ότι έχει το  πιο εύκολο πρόγραμμα από τις ομάδες που κινδυνεύουν.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου