Blogger news

Blogger templates

1/20/2017

Εκτός αποστολής Τσόρι, Ανσαριφάρντ και Λεάλι


Ερωτήματα προκαλούν για ακόμη μια φορά οι επιλογές του Πάουλο Μπέντο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Το πρωί της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός αποστολής και πάλι τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ αλλά και τον Νίκολα Λεάλι. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό.

Η απουσία του Τσόρι Ντομίνγκες από την αποστολή του Ολυμπιακού έχει γίνει πια συνήθεια με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να θέτει υποψηφιότητα για την δεύτερη «σίγουρη» απουσία των αποστολών.

Ο Ιρανός φορ, μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, βρίσκεται και πάλι εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ο Μπέντο θεωρεί ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη επιβεβαιώνοντας τις κακές γλώσσες που τόνιζαν ότι ο Ανσαριφάρντ δεν θα είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής εάν επέλεγε να μεταβεί στον Πειραιά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου