Blogger news

Blogger templates

5/06/2016

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ - ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ


Οριστική αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος για τουλάχιστον 10 μέρες αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με πρόσχημα την αδυναμίας σωστής αστυνόμευσης και της εισήγησης της ΔΕΑΒ.

Κάτι λίγο πολύ αναμενόμενο έγινε και οριστικό. Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος αναβάλλεται οριστικά με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι: «Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ».

Πρόθεση του Κοντονή είναι η αναβολή της αναμέτρησης τουλάχιστον για τις επόμενες 10 μέρες με την ΕΠΟ να αντιδρά και να τον κατηγορεί για προσχεδιασμένη ενέργεια. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ θέτει εύλογα ερωτήματα για την απόφαση αυτή και αναρωτιέται γιατί ανακοινώθηκε μόλις μια μέρα πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Φυσικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ δεν πέρασε απαρατήρητη από το Υπουργείο αφού κύλοι ανέφεραν ότι η ομοσπονδία έχει κάνει επιστήμη το ψέμα.

Η πλευρά του Ολυμπιακού εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για την απόφαση αυτή αφού επηρεάζεται ο προγραμματισμός των παιχτών αλλά και της ομάδας. Υπάρχει και Euro μην ξεχνιόμαστε.


Αναμένεται και η κίνηση της UEFA και της FIFA αφού η βία δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική δικαιολογία για την αναβολή της αναμέτρησης. Ο αγώνας θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών με την παρουσία μόλις 394 ατόμων.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου