Blogger news

Blogger templates

12/13/2015

ΚΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑΣ ... ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Με γκολ των Καρέλη και Καλτσά ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας με 2-0 στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δυνατά μπήκαν οι «πράσινοι» στην αναμέτρηση παίρνοντας από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης με τον Αστέρα να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε την κατοχή αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Μπαντή δίνοντας την ευκαιρία στον Αστέρα να κρατήσει με ευκολία το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Στραματσόνι άλλαξε σύστημα περνώντας τον Καλτσά στο γήπεδο. Οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν γκολ και απείλησαν στα πρώτα λεπτά με Καρέλη και Καλτσά. Στο 62’ οι Αρκάδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τον Σανκαρέ να στέλνει την μπάλα ακριβώς πάνω από την εστία του Στιλ. Ο Παναθηναϊκός πίεζε και το γκολ ήρθε στο 72’. Ο Καρέλης με ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή δίνοντας το προβάδισμα στο «τριφύλλι». Ο Αστέρας βγήκε μπροστά και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά ο Στιλ κέρδισε τον Γιάννου στο τετ-α-τετ. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο τέρμα αλλά δε μέτρησε γιατί ο Καλτσάς βρισκόταν σε θέση οφσάιτ. Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Κουρμπέλη. Στο 93' ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο τέρμα με την άμυνα του Αστέρα να είναι ανοργάνωτη και τον Καρέλη να βρίσκει όμορφα τον Καλτσά που με πλασέ κλείδωσε το τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Εσιέν, Βέμερ, Κουτρουμπής, Αμπέντ (46΄Καλτσάς), Ζέκα, Βέμερ (79’ Μαρινάκης), Καρέλης, Νάνο, Σάντσεθ, Πράνιτς, Πέτριτς (87’ Ταυλαρίδης)


Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Ντουντού (75’ Παπαδόπουλο), Μάσα, Φερνάντες (69’ Αλόκο), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Μπερτόλιο (59’ Μπερτόλιο), Κουρμπέλης, Λούι, Γιάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου