Blogger news

Blogger templates

7/02/2015

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τους παίχτες που θα πάρει μαζί του στην Ολλανδία ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Την τελευταία τους προπόνηση στο Κορωπί έκαναν σήμερα το  πρωί οι «πράσινοι» κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης, κυκλοφορίας και φυσικής κατάστασης. Έπειτα πέρασαν από καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις ενώ οι Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης, Ζέκα και Εσιέν υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ. Ο Εσιέν  ακολούθησε το  προγραμματισμένο ατομικό του πρόγραμμα ενώ ο Στιλ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Οι επιλογές του Γιάννη Αναστασίου:

Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βέμερ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Θελάντερ, Χουχούμης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Νίνης, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου