Blogger news

Blogger templates

3/24/2015

Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS


Μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα παγκοσμίως (για μένα το καλύτερο) αλλά κάτι γίνεται και οι εκπρόσωποι του εγκαταλείπουν πολύ γρήγορα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο λόγος φυσικά για την Premier League. Φέτος οι αγγλικές ομάδες αποκλείστηκαν μόλις στη φάση των «16» του Champions League και του Europa League. Ένα γεγονός που συμβαίνει για τρίτη φορά μετά το  1996 και το  2013. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια (2013-2015) που δεν υπάρχουν αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη.

Τι πταίει; Σίγουρα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και ο τίτλος κρίνεται ακόμη και την τελευταία αγωνιστική. Οι ομάδες που παλεύουν συνήθως για τον τίτλο είναι όσα και τα δάχτυλα του ενός χεριού, επομένως η ανταγωνιστικότητα είναι μεγάλη. Κάτι που δεν συμβαίνει στο δικό μας πρωτάθλημα που ενδέχεται να ξέρεις τον πρωταθλητή από τον Μάρτη. Οι Άγγλοι δεν σταματούν να κλωτσούν την στρογγυλή θεά καθόλου το χειμώνα. Πολλοί αγώνες, μεγάλη πίεση, δυνατές ομάδες, πολλές διοργανώσεις και ο ανταγωνισμός στα ύψη. Ε δεν θέλει και πολύ κάποια στιγμή να τα φτύσεις! Άνθρωποι είναι όχι ρομποτάκια!

Επομένως, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε Champions και Europa League χωρίς τους Άγγλους. Σίγουρα λείπει κάτι, και μάλιστα κάτι πολύ καλό, αλλά τι να κάνουμε θα το υποστούμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου