Blogger news

Blogger templates

3/21/2015

KAI O KATΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


Και ο κατήφορος για τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στην Κομοτηνή με την ομάδα του Γεωργιάδη να γνωρίζει την ήττα με 3-1 από τον Πανθρακικό και να αγνοεί το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρόλο που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κάσες να πασάρει στον Ντιγκινί και εκείνος με ωραίο κοντινό πλασέ να νικά τον Ιτάνζ δίνοντας προβάδισμα στον Πανθρακικό. Ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να βρει χώρους αφού η άμυνα του Πανθρακικού είχε στηθεί πολύ καλά και δεν άφηνε κενούς χώρους. Στο 43’ ο Πανθρακικός πέτυχε και δεύτερο γκολ. Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τον Παπαγιαννόπουλο να κάνει λάθος, τον Τζάνη να το εκμεταλλεύεται και να πλασάρει ιδανικά τον Ιτάνζ για το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό αλλά και πάλι δυσκολευόταν να βρει κενούς χώρους αφού η άμυνα του Πανθρακικού ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Η ομάδα του Γεωργιάδη κατάφερε να βρει δίχτυα και να μειώσει με τον Παπαδόπουλο στο 63’. Ο Περέιρα τροφοδότησε με κεφαλιά τον Παπαδόπουλο που έκανε με τη μία το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα όντας ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός αύξησε τα τέρματα του με τη  εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγκόρ, έπειτα από σπρώξιμο του Παπαδόπουλου στον Ηλιάδη. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο ΠΑΟΚ έμεινε και με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Σκόνδρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Σκόνδρας ανέτρεψε τον Ρομέου ενώ έφευγε σε αντεπίθεση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης,Eμπόου, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ρομέου, Τσουμάνης, Κάσες (66' Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (90' Χασομέρης), Τζανής (46' Ίγκορ).

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (46' Τζαβέλλας), Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ (81' Κουλούρης), Γκολάσα (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου