Blogger news

Blogger templates

3/21/2015

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ Ή ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ;

Στον πάγο φαίνεται πως έχει μπει η ανανέωση του συμβολαίου του Μπάλας Μέγιερι με τον ατζέντη του Ούγγρου να φέρνει προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Μπάλας Μέγιερι ήρθε στον Ολυμπιακό επί Σωκράτη Κόκκαλη, το  2010 για όσους δεν το θυμούνται, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Το  συμβόλαιο του ανανεώθηκε το 2012 μέχρι το  2015 μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που είχε κάνει ο Ούγγρος σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη εκείνη την περίοδο.

Το  συμβόλαιο του, λοιπόν, λήγει το  καλοκαίρι και στον Ολυμπιακό μέχρι πριν κάποιους μήνες έδειχναν πως ήθελαν να τον κρατήσουν. Προς το παρόν, όμως, η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του έχει παγώσει με τον μάνατζερ του παίχτη να δηλώνει ότι έχει προτάσεις από το  εξωτερικό και την ΑΕΚ.

Τι θα γίνει τελικά εξαρτάται σίγουρα από τον ίδιο τον Μπάλας. Είναι δική του απόφαση αν θα μείνει ή θα φύγει από το Λιμάνι. Πάντως και να φύγει θα είναι απολύτως λογικό αφού οι «ερυθρόλευκοι» τον προορίζουν για back up του Ρομπέρτο, γεγονός που σημαίνει ότι ο χρόνος του Μέγιερι θα είναι περιορισμένος. Θα προτιμήσει να μείνει εδώ και στη σκιά του Ρομπέρτο ή θα πάει σε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.


Φυσικά στον Ολυμπιακό δε θα ήθελαν να χάσουν τον Μέγιερι, αφού πρόκειται για ένα πραγματικό «στρατιώτη» της ομάδας αλλά δε θα μπουν σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης για να κρατήσουν παίχτη που προορίζεται για…τον πάγκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου