Blogger news

Blogger templates

3/22/2015

ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ


Αγωγή κατέθεσε το Ελληνικό Δημόσιο κατά των Σταύρου Αδαμίδη και Νίκου Θανόπουλου με αφορμή τα χρέη της εταιρείας Empire 1924 Α.Ε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Real News, οι Σταύρος Αδαμίδης και Νίκος Θανόπουλος, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα χρέη της Empire 1924 Α.Ε.. Το  Ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αγωγή εναντίον των πρώην προέδρων της ΑΕΚ για φόρους που έχουν παρακρατηθεί, κυρίως ΦΠΑ, και φτάνουν το ύψος των 615 χιλιάδων ευρώ με τις προσαυξήσεις. Και οι δύο άνδρες έχουν διατελέσει διευθύνοντες σύμβουλοι της εν λόγω εταιρείας και είχαν το  δικαίωμα υπογραφής. Αφού λοιπόν η ίδια η εταιρεία δεν μπορεί να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις της τότε το  χρέος βαραίνει τους νόμιμους εκπροσώπους της.

Σύντομα θα γίνει η δίκη του Νίκου Θανόπουλου ενώ ο Σταύρος Αδαμίδης πήρε αναβολή από το  Εφετείο. Οι δύο πρώην πρόεδροι της ΑΕΚ κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή την εταιρεία σε περίοδο κρίσης και να μειώσουν αισθητά την μαύρη τρύπα που υπήρχε αλλά δεν κατέβαλαν ποτέ τον ΦΠΑ. Πάντως στην εν λόγω υπόθεση δεν εμπλέκεται πουθενά η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου