Blogger news

Blogger templates

3/20/2015

ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ 3/3!

Ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών γνώρισε δίκαια την ήττα στη Βιτόρια από τη Λαμποράλ με 74-73 και πλέον οφείλει να κάνει τρεις νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για να πάρει το πλεονέκτημα. Κορυφαίος αλλά και μοιραίος (στο τέλος) για τους «ερυθρόλευκους» ο Γιώργος Πρίντεζης με 15 πόντους ενώ ικανότατος «βοηθός» του ο Κώστας Σλούκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με όρεξη στο παρκέ και γρήγορα προηγήθηκαν με 2-8 αναγκάζοντας τον προπονητής της Λαμποράλ να καλέσει τάιμ άουτ. Η Λαμποράλ φαίνεται πως συνήλθε μετά το  τάιμ άουτ και άρχισε να μειώνει τη διαφορά με τους παίχτες του Σφαιρόπουλου να κρατούν σταθερά το προβάδισμα. Τα λάθη τους, όμως, στο τελευταίο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου έδωσε το  δικαίωμα στην Λαμποράλ να μειώσει τη διαφορά και να πάει το  ματς στον πόντο (34-35). Ο Χάντερ με ένα γκολ-φάουλ έδωσε πνοή στον Ολυμπιακό που πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (36-38).

Ισορροπημένο το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χεράκι χεράκι στο σκορ. Με τρίποντο του Αγραβάνη στη λήξη του χρόνου ξεκίνησε η τέταρτη και τελευταία περίοδος. Ο Ολυμπιακός ήταν βιαστικός και έκανε λάθη με αποτέλεσμα η Λαμποράλ να περάσει μπροστά και μάλιστα με τέσσερις πόντους διαφορά. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βλέποντας τον Ολυμπιακό να αδυνατεί να αντιδράσει κάλεσε τάιμ άουτ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το  τάιμ άουτ πέρασαν μπροστά με ένα σερί 7-0. Η Λαμποράλ αντέδρασε, πήρε εκ νέου το  προβάδισμα και με σουτ δύο πόντων του Μπερτανς στον αιφνιδιασμό έκανε το 74-71, ένα λεπτό πριν από το τέλος. Ο Χάντερ με ένα φοβερό φόλοου κάρφωμα κάνει το  74-73 αλλά ο Πρίντεζης και ο Λαφαγιέτ αστόχησαν στο τέλος και η Λαμποράλ πανηγύρισε τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 36-38, 53-55,
Λαμποράλ: Άνταμς, Τζέιμς 17, Άιβερσον 5, Κοσέρ 13, Σενγκέλια 5, Τίγι 5, Μπέγκιτς 6, Σαν Εμετέριο 8, Μπερτάνς 15.


Ολυμπιακός: Χάντερ 14, Ντάνστον 4, Παπαπέτρου 2, Σλούκας 7, Πρίντεζης 15, Αγραβάνης 7, Μάντζαρης 4, Καββαδάς 2, Λαφαγιέτ 8, Ντάρντεν 3, Λοτζέσκι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου