Blogger news

Blogger templates

3/24/2015

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΣΙΜΕΟΝΕ

Ατλέντικο Μαδρίτης και Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και θα ανανεώσουν την συνεργασία τους μέχρι και το  2020 με την επισημοποίηση να γίνεται τις επόμενες μέρες.

Είπε το ναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε και θα βρίσκεται στο τιμόνι της Ατλέντικο Μαδρίτης μέχρι και το 2020. Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας θα γίνει στις επόμενες μέρες, προς το παρόν η Ατλέντικο δημιούργησε ένα βίντεο για να ευχαριστήσει τον Ντιέγκο. Έναν άνθρωπο που ήρθε και μεταμόρφωσε την εικόνα της ομάδας και την έκανε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.

Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι του το  αναγνωρίζουν και τον θαυμάζουν για τα κατορθώματα του, που δεν είναι και λίγα σε διάστημα τεσσάρων χρόνων. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει οδηγήσει την Ατλέντικο σε ένα πρωτάθλημα (2014), ένα Κύπελλο (2013), ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (2014), ένα Europa League (2012), ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2012), ενώ πέρσι θα μπορούσε να προσθέσει στη συλλογή του το Champions League αλλά η Ρεάλ του το στέρησε. Έχει καταφέρει να κάνει την Ατλέτικο πρωταγωνίστρια του ισπανικού πρωταθλήματος και να αναδειχθεί -δικαίως- δύο φορές κορυφαίος προπονητής στην Ισπανία.

Πάμε να δούμε το  βίντεο που ετοιμάστηκε για εκείνον:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου