Blogger news

Blogger templates

2/26/2016

Ο ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ FIFA

Νέα σελίδα ανοίγει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με τον Τζιάνι Ινφαντίνο να εκλέγεται πρόεδρος με 115 ψήφους έναντι 88 του αντιπάλου του.
Εκλογές για την ανάδειξη προέδρου έγιναν σήμερα στη FIFA με τον Τζιάνι Ινφαντίνο να εκλέγεται λαμβάνοντας 115 ψήφους έναντι μόλις 88 του αντιπάλου του, Σεϊχη Σαλμάν. Ο πρώην γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, ο οποίος αναμένεται να διαδεχθεί τον Σεπ Μπλάτερ στον προεδρικό θώκο , τόνισε μετά την εκλογή του:

« Δε μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή. Ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι, το οποίο με έκανε να συναντήσω πολλούς φανταστικούς ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Ο καθένας στον κόσμο θα μας χειροκροτήσουμε για το τι θα κάνουμε. Ο καθένας θα είναι περήφανος για ό,τι θα κάνουμε. Η FIFA έχει περάσει θλιβερές στιγμές, στιγμές κρίσης, αλλά αυτές έχουν περάσει στο παρελθόν! Πρέπει να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις, αλλά πρέπει να σεβαστούμε και τον κόσμο του ποδοσφαίρου, να εστιάσουμε σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο του ποδοσφαίρου. Είμαι πολύ συγκινημένος ας εργαστούμε όλοι μαζί για να το πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου