Blogger news

Blogger templates

2/23/2016

ΦΩΝΑΞΕ ΠΑΡΩΝ Η "ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ"


Σε ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με τους Βαυαρούς να αποκτούν μικρό  προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Σκούρα τα βρήκε η Γιουβέντους απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο ημίχρονο. Οι Βαυαροί είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και έκλεισαν τη «μεγάλη κυρία» στα καρέ της πιέζοντας για το γκολ. Στο 13΄οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Λεβαντόφσκι να αφήνει στο Μίλερ και ο Γερμανός να χάνει το κοντρόλ μέσα στη μικρή περιοχή. Τα σουτ του Ρόμπεν (23΄) και του Μπερνάτ (31΄) δεν βρήκαν στόχο. Στο 43΄η Μπάγερν πήρε το προβάδισμα με τον Ρόμπεν να γυρίζει από δεξιά, τον Μπαρτσάλι να μην μπορεί να διώξει και το Μίλερ να κάνει το 1-0.

Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τους Βαυαρούς που μόλις στο 55΄βρήκαν για δεύτερη φορά δίχτυα με τον Ρόμπεν εκτελεστή. Η Γιουβέντους αποφάσισε να βγει μπροστά και να πιέσει για το γκολ και τα κατάφερε αφού στο 63΄ μετά από λάθος του Κίμιχ ο Ντιμπαλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νόιερ είπε όχι στο δυνατό σουτ του Κουαδράδο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 76΄έφεραν το ματς στα ίσα με τον Στουράρο να σκοράρει από κοντά και να κάνει το 2-2. Η Γιουβέντους πίεσε στα τελευταία λεπτά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Εβρά, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Λιχστάινερ, Κεντίρα (69΄Στουράρο), Μαρκίζιο (46΄Ερνάνες), Πογκμπά, Κουαδράδο, Ντιμπαλά, Μάντζουκιτς

Μπάγερν Μονάχου (Πέπε Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Κίμιχ, Αλάμπα, Βιδάλ, Λαμ, Μπερνάτ (74΄Μπενάτια), Τιάγκο, Ρόμπεν, Ντάγκλας Κόστα (84΄Ριμπερί), Μίλερ, Λεβαντόφσκι



Στον άλλο αγώνα η Μπαρτσελόνα πήρε ουσιαστικά την πρόκριση φεύγοντας με 0-2 από την έδρα της Άρσεναλ χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Λίονελ Μέσι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου