Blogger news

Blogger templates

2/08/2016

ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ....

prospatheia spanouli

Με 8 σερί πόντους του Βασίλη Σπανούλη μέσα σε 47΄΄ ο Ολυμπιακός ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ  επικρατώντας με 83-76 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

 Λίγο έλειψε ο ΠΑΟΚ να κάνει  την έκπληξη στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα ανήμερα της επετείου της τραγωδίας της Θύρας 7. Ενός λεπτού σιγή πριν το τζάμπολ και κατάθεση στεφάνων από τους παίχτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των 21 αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7.

Κακό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ να το εκμεταλλεύεται και  να παίρνει ένα ισχνό προβάδισμα. Ο Λοτζέσκι με 8 δικούς του πόντους έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό πριν το πρώτο τάιμ άουτ. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ με τους «ερυθρόλευκους» να κλείνουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με ένα καλάθι (23-21).Τα πολύ καλά ποσοστά του ΠΑΟΚ έξω από τη γραμμή των 6,75μ δυσκόλευαν τον Ολυμπιακό που εμφάνιζε προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι έχοντας τον ίδιο αριθμό σε ασίστ και λάθη! Χάτσερ και Ντούβνιακ έδιναν προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και προκαλούσαν πονοκέφαλο στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Το 41-40 του ημιχρόνου έδωσε φτερά στον ΠΑΟΚ που κατάφερε να μείνει ζωντανός ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός έβρισκε δρόμους και πετύχαινε πόντους. Στην τέταρτη περίοδο ένα σερί 10-2 του Ολυμπιακού δεν πτόησε τον ΠΑΟΚ που με δικό του 8-2 έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Και κάπου εκεί μίλησε ο Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με 8 πόντους σε 47’’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 23-21,  41-41, 58-59, 83-76

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου