Blogger news

Blogger templates

2/18/2016

ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ


φάση του γκολ στο 68΄
Ένα λάθος του Ρομπέρτο έδωσε την νίκη στην Άντερλεχτ με 1-0 επί του Ολυμπιακού, που άξιζε κάτι παραπάνω, στο Βέλγιο και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για τον τελικό του Φαλήρου την επόμενη Πέμπτη. Δοκάρι ο Ντουρμάζ στο 9.

Αρκετά καλός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος με φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τους Βέλγους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή. Οι Βέλγοι άσκησαν πίεση στην εστία του Ρομπέρτο από την αρχή και απείλησαν στο 5΄με τον Τζούρισιτς και στο 6΄με τον Οκάκα. Στο 9΄ο Ολυμπιακός έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα με τον Ντουρμάζ να βρίσκει έξυπνα τον Ιντέγιε και τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Οι Βέλγοι εκμεταλλευόμενοι την κακή μέρα του Ντα Κόστα έκαναν ευκαιρίες αλλά ο Ρομπέρτο είπε όχι. Στο 17΄ο Ρομπέρτο έκλεισε εξαιρετικά τον Οκάκα που έβγαινε τετ α τετ, στο 23΄έβγαλε το σουτ του Τζούρισιτς και στο 30΄απέκρουσε το σουτ του Πρατ.

Δυνατά μπήκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47΄απείλησε με σουτ του Μιλιβόγιεβιτς. Στο 50΄ο  Ντα Κόστα πήρε τη μπουκιά από τον Ατσεαμπόνγκ με τον Ολυμπιακό να απαντά με πολύ καλά χτυπημένο φάουλ του Ντουρμάζ που απέκρουσε δύσκολα ο Προτό. Στο 64΄ο Ιντέγιε απελευθερώθηκε σούταρε αλλά ο Προτό έβγαλε το σουτ. Στο 68΄ ένα λάθος διώξιμο του Ρομπέρτο έδωσε την ευκαιρία στον Οκάκα και Μποντζί να μπουν στη φάση με τον τελευταίο να σκοράρει με προβολή. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε με τον Μάρκο Σίλβα να τονίζει ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα στο Φάληρο..

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άντερλεχτ: Προτό, Ναγιάρ, Μποντζί, Ντεσάχτ, Μπούτνερ (89΄Νιούτνικ), Μπαντζί, Ντεφούρ(89΄Σουάρες), Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Τζούρισιτς (74΄Τιέλεμανς), Οκάκα.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Ζντιέλαρ (69΄Κασάμι), Φορτούνης, Σεμπά (81΄Πουλίδο), Ντουρμάζ (83΄Ντομίνγκεζ), Ιντέγιε.

Κίτρινες: 54΄ Ντεσάχτ / 3΄Σαλίνο, 37΄Ζντιέλαρ, 58΄Ντα Κόστα, 66΄Σεμπά, 82΄Μαζουακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου