Blogger news

Blogger templates

2/16/2016

ΤΕΛΟΣ Ο ΑΡΝΕΣΕΝ

 
Τη λύση της συνεργασίας της  μετά από 8 μήνες με τον Φρανκ Άρνεσεν ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λόγω της έλλειψης κοινής φιλοσοφίας και τρόπου διαχείρισης της ομάδας.

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο Δανός μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Τα παράπονα των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν αρκετά και επικεντρωνόταν στην αδυναμία του Δανού να ενταχθεί στο πνεύμα της ομάδας και να ακολουθήσει τη φιλοσοφία της. Μετά από 8 μήνες συνεργασίας ο Δανός αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια και τον Ιβάν Σαββίδη να ψάχνει προσωπικά τον αντικαταστάτη του.
Η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανκ Άρνεσεν, που εργάστηκε από τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή στην ομάδα. Δυστυχώς η συνεργασία μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί εξαιτίας της διαφορετικής φιλοσοφίας στο χτίσιμο και τη διαχείριση της ομάδας. Ευχαριστούμε τον κ. Άρνεσεν για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου