Blogger news

Blogger templates

2/10/2016

ΣΤΟΥΣ "4" Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ


Με το «χρυσό» γκολ του Στόιτσεφ ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με το 0-0 της Λεωφόρου πήρε την μεγάλη πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου.

Ένα κακό ποιοτικά και σε θέαμα πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης και πίεζαν για το γκολ με τον Ατρόμητο να έχει κλείσει καλά τους χώρους και να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Μηδαμινές οι ευκαιρίες, με τη σημαντικότερη να ανήκει στον Ατρόμητο. Στο 43’ ο Σουμπίνιο σέντραρε από τα δεξιά με τον Λαζαρίδη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας αλλά τον Στιλ να είναι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Ατρόμητο να μένει πίσω και να φυλάει προσεκτικά τα νώτα του. Ο Στραματσόνι προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του να γίνει πιο επιθετική περνώντας στο παιχνίδι τον Μπέργκ αλλά…. ίσως να το πλήρωσε. Στο 66’ και κόντρα στη ροή της αναμέτρησης ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα με γυριστό σουτ του Στόιτσεφ μετά από σέντρα του Μπρίτο. Οι «πράσινοι» βγήκαν μπροστά για να απειλήσουν τον Μπάργκα αλλά οι γηπεδούχοι είχαν στήσει πολύ καλά την άμυνα τους και κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κυβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Σουμπίνιο (69' Ματέι), Μπρίτο (82' Ουσέρο ), Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Λε Ταλέκ (90' Παπαδόπουλος)

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Πράνιτς, Εσιέν (90+1' Λαγός), Λουντ (75' Π. Βλαχοδήμος), Αμπέιντ, Βιγιαφάνες, Καλτσάς (64' Μπεργκ), Κλωναρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου