Blogger news

Blogger templates

1/09/2016

"ΛΕΥΚΟ" .....ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ατρόμητος και Πλατανιάς στο «Περιστέρι» για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Με διάθεση μπήκε ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση και στο πρώτο μόλις λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί αλλά η κεφαλιά του Μπρίτο από το ύψος του πέναλτι βρήκε στο δοκάρι. Οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ αφού ο Λε Τάλεκ ξόδεψε άστοχα τις δύο ευκαιρίες που είχε. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Ράμος στο 30’ και τον Μουνάφο στο 40’.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε έναν απίστευτο ρυθμό. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ. Στο 53’ το σουτ του Ούμπιδες πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 61’ ο Λε Τάλεκ έχασε σπουδαία ευκαιρία αφού πέρασε τον Σωτηρίου και κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Ο Πλατανιάς απάντησε στις ευκαιρίες των γηπεδούχων με το δοκάρι του Ανγκούλο και την ευκαιρία του Στανισιάβλιεβιτς στο 78’. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία (75' Λημνιός), Ουμπίδες, Μπρίτο (63΄Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ (85' Μπαστακός).

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν (73' Δημήτρης), Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς (69' Στανισιάβλιεβιτς), Μενδρινός, Ανγκούλο (87' Αποστολόπουλος), Λεονάρντο Ράμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου