Blogger news

Blogger templates

1/10/2016

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ


Εύκολη νίκη με 3-1 και με καλή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο της «Τούμπας» για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα να προσέχει σχολαστικά τα νώτα του. Οι Γιαννιώτες έκλεισαν πολύ καλά τους χώρους και δυσκόλευαν τον Δικέφαλο του Βορρά που απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ. Το γκολ ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 43’ με τον Ζαϊρο να μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά, να κάνει τη σέντρα και τον Αθανασιάδη με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τα ηνία της αναμέτρησης και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ να αμύνεται στο μισό γήπεδο. Στο 52’ ο Χαρίσης με έναν κεραυνό εκτός περιοχής νίκησε τον Βελλίδη και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και στο 64’ ο Ζαϊρο από κοντά έγραψε το 3-0. Η ομάδα του Τούντορ κατέβασε ταχύτητα και ο ρυθμός έπεσε. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να βγει δειλά δειλά από την περιοχή του και στο 90’ κατάφερε να μειώσει με τον Κοζορώνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Ολσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Χαρίσης (69' Γκολάσα), Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο (76' Μυστακίδης), Μακ (73' Μπερμπάτοφ), Αθανασιάδης


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Γαρουφαλιάς (72' Κοζορώνης), Στρούνα (46' Ακόστα), Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Λίλα, Ιλιτς (60' Μανιάς), Γιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου