Blogger news

Blogger templates

1/12/2016

ΤΥΧΕΡΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ


Με γκολ του Ναπολεόνι στο 91’ ο τυχερός Ατρόμητος πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 2-1 του Πλατανιά, που άξιζε κάτι παραπάνω.

Χωρίς ρυθμό κύλησαν τα πρώτα λεπτά στην αναμέτρηση με τον Αρετόπουλο να ακυρώνει ορθά το γκολ του Ράμος στο 4’ ως οφσάιτ. Οι δύο ομάδες δεν έκαναν ιδιαίτερες φάσεις με το πρώτο 30λεπτο να σημειώνεται μια μόνο φάση στο 12’ με τον Λε Τάλεκ να κάνει το σουτ και τον Κοκκάλα να αποκρούει με τα πόδια. Στο 34’ ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με τον Γουνδουλάκη να δίνει στον Ράμος, ο οποίος ανέβηκε και με ένα όμορφο τελείωμα έκανε το 0-1. Μετά το γκολ ο Ατρόμητος πίεζε και στο 42’ έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Μπιτόλο έπειτα από κόρνερ του Ούμπιδες.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Πλατανιάς έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 54΄ο Γουνδουλάκης έβγαλε όμορφα για τον Αποστολόπουλο που κατέβασε ωραία με το  στήθος, απέφυγε το Μπιτόλο αλλά ο Μπάρκα απέκρουσε το σουτ του. Στο 71’ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πίτου Γκαρσία να εκτελεί το φάουλ, τη μπάλα να κοντράρει, τον Μπανανά να διώχνει πάνω στο Λαζαρίδη με τη μπάλα να καταλήγει άουτ τελικά. Ο Πλατανιάς συνέχισε να ελέγχει το ματς με τον Ατρόμητο να δείχνει ότι δεν έχει λύσεις. Στο 91’ έπειτα από λάθος του Κοκκάλα, ο Λε Τάλεκ πήρε την μπάλα, τον πέρασε, έκανε το γύρισμα και ο Ναπολεόνι έκανε το  2-1 δίνοντας την πρόκριση στον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης (74’ Στόιτσεφ), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Γοδόι, Μπάλλας (60’ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Λημνιός (46’ Μπρίτο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ


Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Δημήτρης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνάτιτς, Μουνάφο, Γουνδουλάκης (81’ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος (74’ Ανγκούλο), Μενδρινός (67’ Ντίνας), Ράμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου